Izvor:
12.07.2017 u 02:18
0

DA LI STE SA PRAVIM ZNAKOM? Ovi horoskopski PAROVI imaju nešto mnogo VEĆE OD LJUBAVI!

Neki horoskopski znaci mogu da ostvare tako jaku vezu, koja ne može da se uporedi ni sa jednim drugim parom. Jednostavno kao par tako dobro funkcionišu i ništa ih ne može zaustaviti.

Ovih 6 parova mogu da ostvare veoma jake veze:

Vaga i Škorpija

Vage žele da budu željene, a Škorpije opsedaju ljude u svom životu. Vaga preuzima ulogu savetnika, a Škorpija u nju ima puno poverenja.

Zajedno, oni stvaraju lepu simbiozu koja ispunjava sve njihove potrebe. Na prvi pogled to ne izgleda kao veza koja obećava, ali kako vreme prolazi dolazi se do zaključka da su oni zaista poseban spoj.

Ribe i Rak

Poznato je da su ovo dva intuitivna i najopasnija znaka u zodijaku.Ribe i Rakovi razumeju jedni druge kao što niko drugi ne bi mogao.

Zajedno, oni se potpuno izgube u svom čudnom malom svetu. Privlačnost između njih je odmah vidljiva. Ribe i Rakovi su neverovatni kada su zajedno, jer oni uravnotežavaju jedni druge.

Strelac i Ovan

Kada su zajedno, avantura je neizbežna. Ovo dvoje vole da planiraju putovanja i diskutuju o svakoj čudnoj činjenici o Univerzumu koju možete da zamislite.

Poznati su po tome što su individualni mislioci. Nezavisni su i snažne su volje. Ali stvar je u tome što oboje vole taj kvalitet i u drugim ljudima.

Ako je i romantika uključena, oni su, bez sumnje, zaista dobar spoj.

Blizanci i Vodolija

Blizanci i Vodolija balansiraju. Oni stvarno trebaju jedno drugo da bi ostvarili svoje ciljeve.Ovo partnerstvo funkcioniše upravo iz tog razloga.

Vodolija samo želi da živi izbalansiranim kvalitetnim životom, a Blizancii želi isto to, iako su oboje veoma polarizovani kada pokušavaju to da postignu.

Na kraju, oni trebaju jedni druge kao podrška.

Devica i Bik

I Devica i Bik su zemljani znaci. Oni su neverovatni prijatelji i poslovni partneri. Devica će biti inspirisana Bikovim samouverenim pristupom životu.

Oni će želeti da budu u društvu nekoga kome se toliko dive. Bik će se osećati sigurno pored Device, a Devica će to znati da ceni.

Rak i Vaga

Rakovi i Vage su istinski srodne duše. Rak je emotivan, Vaga je mirna. Rakovi su srećni što Vagama daju svu ljubav i naklonost za kojom žude.

Ovo dvoje su prirodni i imaju lagan način života kada su zajedno. Istina je da su i jedni i drugi emotivna bića koja traže utehu kod ovog drugog, koji ga razume. Zajedno, oni su zaista nezaustavljivi.

Izvor: Telegraf
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter