Izvor:
15.07.2017 u 21:43
0

NAJVEĆI PREVRTLJIVCI HOROSKOPA: Manipulatori koji će vas žedne prevesti preko vode! (foto)

Hladan i proračunat.

Hladni, lukavi, proračunati manipulatori koji će učiniti da mislite da ste im najvažnija osoba na svetu, a onda će se okrenuti protiv vas i izdati vas na najgori mogući način. Device su takve. Stalno kalkulišu mislima i emocijama. Ako se ne uklapate u ono što im je cilj, držaće vas kraj sebe neko vreme dok vas ne iskoriste, a onda odbaciti i okrenuti se prilikama koje više obećavaju.

Perfidni lažljivci i sitničari, zvocava zanovetala, kritičari svega što postoji, oni se ne svađaju i ne podižu ton, već vas cinizmom tuku tačno tamo gde vas boli, jer su vas, naravno, pre toga izanalizirali i proučili.

Opsednuti ste svojim zdravljem, večito vuku bar tuce raznoraznih lekova, što iz apoteke, što po receptu koji su pročitali u novinama. Prave se fini dok ne dođe do krevetskih akcija, a onda se pretvaraju u razbludnike koji poznaju sve moguće i nemoguće tehnike, za koje vi do tada niste ni čuli.

Naravno, posle se*sa se peru kao sumanuti jer su radili nešto prljavo, pa im je sada potrebna dezinfekcija. Ako ih želite da ih oterate od sebe, tucite ih po njihovim kompleksima, jer su u suštini užasno nesigurni.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter