Izvor:
17.07.2017 u 13:04
0

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. JUL: Bikovi, ovom iskušenju morate da se oduprete!

OVAN (21.3.- 20.4.)

17.7.2017.

Ona-Moguća je ponuda za promenu posla i ako ste srednjih godina, dobićete verovatno ponudu za rad u marketingu. Bićete uspešni ako budete raditi sa mlađim saradnicima.Obratite pažnju na izdatke.Možete dobiti vest o nekom velikom dobitku.

On-U toku ovog perioda sva vaša pažnja biće usmerena na poslovne odnose sa inostranstvom i obnavljanje kontakata sa osobama sa kojim ste nekada dobro sarađivali.Čuvajte se provokatora jer su spremni da vas dovedu u neprijatnu situaciju.

BIK (21.4.-21.5.)

17.7.2017.

Ona-Imate mnogo koristi od kontakata i druženja sa prijateljima, posebno onim koji dolaze iz inostranstva Predstoje vam poveći izdaci koji vas mogu navesti na razmišljanja o tome da bi bilo mudro da ih malo smanjite. Budite sigurni da možete da sredite finansije.

On-Malo veća doza prilagodljivosti u radu sa Bikom, Vagom i Ribama ide vama u prilog.Takođe bi bilo dobro da budete veći diplomata jer će to doneti rezultate i pre nego što očekujete.Možete ostariti sjajne rezultate u radu sa Strelcem ili Vodolijom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

17.7.2017.

Ona-Dobijate poziv iz inostranstva koji će vam mnogo značiti jer će se raditi o dobrom prijatelju ili o nekom s kim imate dobro iskustvo i koja je spremna da sa vama krene u nove poslove. Nemojte odustajati od svojih planova, ma o čemu da se radi, posebno budite oprezni u donešenju poslovnih odluka.

On- Započinjete nove poslove sa sa osobama na položaju i ako ste odgovorni, ambiciozni. Budite prilagodljivji i sve će biti u redu .Dobićete povoljne vesti ili bar veoma važne u kom pravcu da usmerite svoju karijeru od jednog Lava ili nekog Raka.

RAK (21.6. – 22.7)

17.7.2017.

Ona- Mesec u Biku donosi mogućnost započinjanja unosnog projekta sa ambicioznim kolegama. Otvaraju vam se nove mogućnosti u vezi sa inostranstvom uz podršku jednog Jarca ili Lava.Trudite se da nađete najbolji način kako da uspostavite komunikaciju sa Strelcem.

On-Ako ste rođeni pred kraj znaka pravite planove sa nekim vatrenim znakom u vezi sa poslom koji ćete verovatno započeti u tajnosti. Trudite se da vas niko ne iznenadi nekom ponudom o kojoj niste razmišljali a koja bi, ako je prihvaite, mogla da vam u velikoj meri promeni prvobitne planove.

LAV ( 23.7.- 23.8.)

17.7.2017.

Ona-Ako ste u prilici da plasirate svoje ideje i ako vam je stalo da vas pretpostavljeni unapredi ili da vam da neka veća ovlašćenja, budite uporni u nastojanju da svoje planove realizujete.Neko želi da vam predloži početak saradnje na projektu koji verovatno ima veze sa strancima ili proširenje sadašnje na poslu koji se već pokazao unosnim

On-Veoma ste odlučni i spremni da se upustite u posao koji zahteva da preuzmete odgovornost ili neko novo radno mesto. Imate nečiju podršku i verovatnvo neskriveno divljenje.Dobićete povoljne vesti koje ste intimno priželjkivali i nadali im se a tiču se nekog novca ili početka zajedničke saradnje sa Bikom ili Rakom.

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

17.7.2017.

Ona-Neko želi da se sa vama upozna i to će mu poći za rukom u drugoj polovni sedmice posredstvom jedne Vage.Verovatno će vam predložiti zajednički posao koji bi mogao da donese dobre prihode. Možete biti veoma uspešni u umetnosti ili u sportu.

On-Trudite se da nađete najbolji način kako da unovčite svoje ideje. U tome vam mogu pomoći oni koji vas dobro poznaju.Očekujete da vas pozove neko ko vam je pre izvesnog vremena obećao ili predložio zajedničku saradnju. Pokažite i vi inicijativu jer vam od toga mnogo toga zavisi

VAGA (23.9.- 23.10.)

17.7.2017.

Ona-Merkur,vladalac vašeg znaka u Lavu daje vam neverovatnu sposobnost da na lak način dođete do onoga do čega vam je stalo. Trudite se da postignete ono što odavano želite i verovatno imate neki tajni plan kako da uvećate prihode ili kako da dođete do neke ekstra zarade. Vaše mentalne sposobnosti,dobra moć komunikacije donose rezultate

On-Očekujete priliv novca sa više strana.Spremni ste da naporno radite i da ako treba prihvatite i neki honorarni posao samo da biste se maksimalno finansijski osamostalili. Verujete da je moguće da postignete sve ono što ste sebi kao kao cilj čak iako ste imali neke vanredne izdatke. Saradnja sa strancima postaje mnogo bolja

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

17.7.2017.

Ona-Tranzit Meseca preko Bika može značiti pomoć neke uticajne i dobronamerne osobe koja bi mogla da vam bude od velike koristi. Mnogima ste dragi zbog predusretljivosti i spremnosti da svoje obaveze stavite u drugi plan zbog interesa drugih.Ne ulazite u konflikt sa Lavom kada znate da ćete na kraju u nečemu popustiti.

On-Ako se oslonite na savet Bika, Vage, Raka ili Jarca, imate sve šanse da uspete da nekom nametnete svoje ideje. Niste spremni da uložite veliki novac u projekat za koji nise sigurni da će vam se islatiti ali biste mogli naći način kako da dođete do nekih sredstava koja bi vam mogla biti sasvim dovoljna za ono što planirate.

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

17.7.2017.

Ona-Moguć je posao u medijima ili neki honorarni posao naročito ako očekujete da dobijete odgovor od nekog s kim ste obavili razgovor.Mnogi vas doživljavaju kao izuzetno ambicioznu osobu sa kojom žele da rade a vi ni ne pokazujete do koje mere vam je stalo da se istaknete. Moguća je vest o novcu.

On-Mnogima se dopadaju vaše ideje i podržavaju vas ali ima i onih koji ne mogu da sa vama komuniciraju na ravnopravnoj osnovi što doprinosi konfliktima. Spremni ste da ustupke radi postizanja dobre saradnje.Nemojte praviti nepotrebne troškove.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

17.7.2017.

Ona-Što ste spremniji da pokažete razumevanje za druge, posebno mlađe saradnike, to ste u boljoj poziciji kada je u pitanju realizacija veoma zahtevnog projekta. Umetnici i oni koji imaju kontakt sa mnogo ljudi, mogli bi očekivati da im se ostvari neki dugodišnji san ili ambicija.

On- Ako tražite posao možete ga naći u dobrostojećeoj privatnoj firmi u kojoj ćete verovatno dobiti dobre uslove za rad. Preko ženske osobe, prijateljice ili rođake možete naći odgovarajući posao ili ćete ako ste već o tome razmišljali, započeti privatan biznis u domenu intelektualnih delatnosti, umetnosti ili trgovine.

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

17.7.2017.

Ona-Tranzit Meseca treba da iskoristite na najbolji mogući način.Neko pokušava da vam stane na put, ma šta to značilo. Što ste svesniji svojih potencijala to vam drugi više zameraju da držite do sebe. Imate podršku jednog Lava, Ovna i Vage. Mogući su dobici od vanrednog posla.

On-Dobijate dobar savet od Vage ili Bika ali je pitanje da li ćete ga poslušati. Trebalo bi da rešite pitanje nekretnina ili ćete biti u stanju da napravite kompromis koji će vam trenutno odgovarati ali bi bilo bolje da tražite neko dugoročno rešenje.

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

17.7.2017.

Ona-Astrološko polje komunikacije naglašeno je tranzitom Meseca Ovo bi za vas moglo značiti da ste na nekom novom početku i da poslovima pristupate sa mladalačkim zanosim ma koliko godina da imate. Trudite se da date maksimum od sebe i da se postavite kako treba prema saradnicima da bi se poslovi što pre obavili.

On-Tranzit Venere donosi sjajne šanse u radu sa osobama sa engleskog jezičkog područja. Možete se nadati susretu sa nekim ko vam je posebno veoma drag i simpatičan kao saradnik. Mogući su razgovori sa osobama koje su izuzetno uticajne na svom radnom mestu.

izvor:astrozenit
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter