parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

Astrolog koji dobija neverovatna pitanja!Savete mu traže i političari!

 

 

 

 

 

- Moja specijalnost je mundana astrologija, gde je akcenat na geopolitičke tokove, predikcije državnika, regionalno-svetska događanja, izbore... Zovu me političari, ministri, lekari... - objašnjava astrolog.

- Moja specijalnost je mundana astrologija, gde je akcenat na geopolitičke tokove, predikcije državnika, regionalno-svetska događanja, izbore... Zovu me političari, ministri, lekari... Ipak, čitanje astroloških i natalnih karata u najvećem broju zanima mlade, pre svega žene, uzrasta do 30 godina - otrkiva on.

Velimir otkriva da su pitanja "da li je povoljno vreme da se bavim prostitucijom?" ili "s kim me muž vara?" učestala.

- To su mahom devojke iz ruralnih sredina, neobrazovane, koje vide kako su se neke devojke dobro infiltrirale u šoubiznis svet, što su ujedno i dobro unovčile. Takođe, dnevno me do 20 ljudi, uglavnom mladih parova sa decom, pita za planetarne prognoze njihovog odlaska u inostranstvo - objašjava Remić.

Kao najvažnije, on dodaje deo koji je objavio u knjizi "Ruka spasa", a koji se odnosi i na žrtve nasilja.

- Pitaju me žene koje trpe batine kada će one da prestanu. U meni traže ruku spasa i moram da naglasim da su sve dobile adekvatnu pomoć od nadležnih institucija - zaključio je ovaj astrolog.

 

 

izvor/telegraf

foto/facebook

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost