Izvor:
17.07.2017 u 22:41
0

DA LI STE NJEGOV TIP? Pročitajte kako svaki horoskopski znak zamišlja svoju idealnu ženu!

Gotov je ako ste njegov tip.

Možda se čini da muškarci ponekada nasumično biraju s kim će biti, istina je mnogo drugačija i na svu sreću, zvezde su tu da nam je otkriju.

Ovo su kvaliteti koje svaki horoskopski znak traži od žene kada je ljubav u pitanju.

Ovan

Muškarac u ovom znaku je gotov ako ste jaka i nezavisna žena. On obožava kada žene pričaju ono što misle i spremne su da se suoče sa svakim izazovom. Uspeh i sposobnost su moćni afrodizijaci na koje Ovan nije imun.

Bik

Žena puna podrške, duhovitosti i ženstvenosti istog trenutka će osvojiti srce svakog Bika. Ako je u stanju da ga ozbiljno prodrma, a da pritom i dalje bude neodoljivo ženstvena – gotov je.

Blizanci

Muškarac u ovom znaku neće znati šta ga je snašlo ako mu pokažete svoju inteligenciju, duhovitost i kretivnost.

Rak

Njegovo srce pripašće žene koji poseduje dašak nevinosti u svojoj pojavi i potpuno mu je posvećena. Ako pokaže da je malo poput ranjene ptice, Rak će dati sve od sebe da je zaštiti.

Lav

Lavovi padaju na otvorene i samopouzdanje žene koje ponekada vole i da se malo razbacuju luksuzom. Od nje očekuje da uvek bude u najboljem izdanju, ali lepota nije najvažnija, već i njena pamet,duhovitost i ostvarenost.

Devica

Muškarci u ovom znaku padaju u nesvest na devojke koje zrače određenom nevinošću i prirodnom lepotom. Ona je i inteligentna, logična i može da toleriše njegove opsesije. I što je najvažnije, neće preterivfati sa emocijama u javnosti jer Device to ne vole.

Vaga

On veruje u savršene veze i zato je stalno u potrazi za idealnim partnerom. A kada ga pronađu, uradiće sve u njihovoj moći da ta veza konstantno cveta. Teško će se zaljubiti na ženu koja je zgodna, duhovita, samouverena, posvećena i inteligentna.

Škorpija

On želi da bude najbojli i ima samo najbolje. Žena koja će ga osvojiti mora da bude pametna, seksi, strastvena, atletski građena i nezavisna.

Strelac

Muškarac rođen u ovom znaku želi ženu koja će ga stimulisati i imati dovoljno energije da ga izaziva i provocira.

Jarac

Potrebno je puno toga da Jarac ostane opčinjen, ali baš iz tog razloga traži ženu koja je samouverena, ali ne agresivna, seksi ali ne preterano, nežnu ali ne toliko da ga njena ljubav davi. A podrazumeva se da mora da ima karijeru, hobije, interesovanja i snove.

Vodolija

Žena na koju će pasti nema ni gram zahtevnosti i vodi život po svojim pravilima. Nije bitno šta drugi misle o njoj i uvek će raditi stvari po svom.

Ribe

Ribe vole ljubav i vrlo često su zaljubljene, ali srce će mu oteti žena koja je nežna, darežljiva, strastvena i otvorenog uma.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Twitter/Prijedor24h

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter