Izvor:
19.07.2017 u 18:44
0

ZVEZDE OTKRIVAJU: Ovi horoskopski znakovi čine najgore parove!

Ovan i Bik

S obzirom da imaju slične osobine, kao što su tvrdoglavost, Ovnovi i Bikovi teško pronalaze zajednički jezik. U slučaju sukoba, nijedno od njih neće popustiti, te su svaže neizbežne. Pri tome, Ovan ne voli da polaže račune, niti dozvoljava Biku da mu soli pamet, što oni često znaju.

Bik i Strelac

Ako pitate Bika šta najviše želi sa partnerom, on će vam iz topa reći da mu je želja da provodi mirne večeri, u prijatnom razgovoru. Za razliku od njega, Strelac priželjkuje nove avanture i uzbudljiva iskustva.

Vodolija i Rak

Vodolije poseduju slobodan duh i lepršavost, koja se može svideti Raku, ali u nekom trenutku početi da ga nervira, a ujedno izazvati nesigurnost. Takođe, Vodolije često vole da ispravljaju ljude, a Rakovi to, prosto rečeno, ne podnose.

Lav i Škorpija

Dok Lavovi obožavaju da dobijaju komplimente, Škorpije ih teško daju bilo kome- osim sebi. Oni negde duboko u sebi misle da je iskazivanje divljenja drugoj osobi znak slabosti.

Devica i Strelac

Dobro je poznato da su Device opsednute savršenstvom i redom. Za razliku od njih, Strelčevi su totalno nonšalantni i opušteni, zbog čega jedno drugo znaju i te kako da živciraju.

Škorpija i Ovan

Ova kombinacija se ne preporučuje u horoskopu, jer se odnos Škorpije i Ovna često povezuje sa dramom Oba znaka obožavaju kontrolu i moraju imati zadnju reč, zbog čega je ova veza jedna velika tempirana bomba.

izvor: Super žena
foto:Twitter/guddstory

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter