Izvor:
09.08.2017 u 17:43
0

NA NJIH PADAJU SVI MUŠKARCI: Ovo su 3 najženstvenija horoskopska znaka!

Ovo su znaci Zodijaka koji su okarakterisana kao najstrastvenije osobe. Da li se nalazite na ovoj listi?

Škorpija

Škorpija je najatraktivniji znak u Zodijaku. Osobe rođene u ovom znaku svoje najintimnije tajne otkrivaju samo svojim najbližima. Ali kad zapalite strasti u Škorpiji, trebalo bi da proverite da li možete da izdržite! Škorpija nije vatreni znak, već vodeni, ali ovo ne treba da vas iznenađuje jer nikada ne znate da li ćete potonuti ili plivati u strastvenim Škorpijinim vodama.

Ribe

Ribe su veoma stidljive. Žele da znaju da su voljene i željene. Osobe rođene u ovom znaku bi radije sanjale o ljubavi sa vama, umesto da vam to pokažu. Ribe su pune strasti i znaju da pokažu to na opipljiv način. Većina Riba vole svim srcem, ali mnogi od njih nisu sasvim uvereni da su vredni ljubavi.

Lav

Lavovi su strastveni u vezama. Oni žele da imaju sve najbolje, pa čak i njihov partner mora biti najbolji. Vole da se osećaju važno i učiniće sve ukoliko nekog žele u svojoj blizini. Pojedinci rođeni u znaku Lava vole sa velikom strašću i entuzijazmom i stalno žele više. Oni su topli i iskreni, ali kada je reč o njihovim potrebama mogu postati dominantni i zahtevni. Ako volite osobu rođenu u znaku Lava, ona vas stavlja u podređeni položaj u svakom trenutku. Većina Lavova su veliki avanturisti. Ako želite da zadržite osobu rođenu u znaku Lava, dozvolite mu da preuzme vodeću ulogu, tako nećete biti razočarani.

Izvor: Cosmopolitan
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter