Izvor:
18.08.2017 u 23:30
0

DA LI SU SREĆNI U VEZI: Horoskopski znaci otkrivaju ponašanje!

OVAN

Pokušaće da se distancira od vas. Neće se upuštati u svađe, jedino kada bude bilo nužno. Ovan, kada je zaljubljen želi da podeli svaki trenutak svog života sa vama, ali će isto tako želeti da zna šta se kod vas dešava.

BIK

Kada u njihovoj vezi nešto nije u redu, pokušaće da na sve moguće načine ulepšaju svoje okruženje. Želeće da sve to prikriju i pokažu se sretnijim nego što jesu. Biće aktivniji na društvenim mrežama. Mera do koje to radi je samo pokazatelj koliko su nesretni. Bikovi su vizuelna i estetska bića i jako im je važno šta okolina misli o njima. Na to će se oslanjati sve više i više, ako se ne osećaju ispunjeno u vezi.

BLIZANCI

Biće izvan sebe. To znači da će se mučiti na poslu, plakati bez raloga, svađati se sa prijatima, a sve to jer neće znati kako da reše situaciju u kojoj se ne osećaju srećno. Ovaj znak neće skrivati da je nesrećan, ali će po pitanju toga biti i neodlučan. Svoje nezadovoljstvo preneće na sve ostalo, osim na ljubav dok ne budu imali izbora da se suoče sa realnošću.

RAK

Postaće sitničavi. Pričaće svojim prijateljima koliko su nesrećni, izbacivaće agresivne komentare i očigledno izražavati nezadovoljstvo na svakom koraku. Ovaj znak je inače pun ljubavi, a kad on postane nezadovoljan, nešto nije u redu.

LAV

Prvo će biti agresivni, a nakon nekog vremena će se truditi da se pomire sa voljenom osobom. Lavovi koji su potajno nesrećni mogu biti poprilično brutalni jer njihovo samopouzdanje potiče od doživljaja samog sebe. Kada u njihovom privatnom životu to nije jednako, postaju vrlo nesigurni, eksplozivni, brzo odustaju i kreću dalje.

DEVICA

Trude se da ne misle o problemu. Vrlo su strastveni po prirodi, ali lako postaju paranoični. Ako se daju previše u nekom području svog života, to vam je prvi znak da nešto ne valja.

VAGA

Postaje opsednuta poslom. Vage su inače ljubavni zodijaci, ali i radoholičari. Kada se ovaj znak posveti nečemu previše, to je znak da se ne osećaju dobro u nekom drugom segmentu života.

ŠKORPIJA

Odbijaće da se sretnu sa vama, ali će i ludeti zbog stvari koje uopšte nisu povezane sa problemom. Škorpija je najintenzivniji znak zodijaka, a kada su nesretni u vezi, oni neće moći dugo tako da funkcionišu. Njihove emocije će ih odati.

STRELAC

Postaje pasivno-agresivan. imaju nagle napade ljutnje koji izbijaju ni zbog čega. Izgledaće lagano, i održaće humoristični pogled na život. Kada počnu previše da se šale i komentarišu, znajte da im je dosta svega.

JARAC

Ovo je znak koji pokušava da kontroliše sve. Pokušaće da identifikuje problem i da ga reši, iako su svesni da je to nemoguće. Previše se identifikuju sa svojom vezom jer njihov odnos postaje njihov život. Jarčevi ne vole da budu u situaciji u kojoj ne znaju u kakvom su odnosu sa partnerom i ako uporno pokušavaju da reše problem, to znači da definitivno nisu srećni.

VODOLIJA

Odjednom će vam pričati o svojim snovima i ciljevima i težiće da ih ostvare. Preseliće se u drugu državu, puno će putovati, otvoriće vlastiti biznis. Oni su orijentisani na posao i kada su nesrećni u vezi, imaju tendenciju da rade u šestoj brzini. Shvatićete da nešto nije u redu kada počinju sa izgovorima da nemaju vremena za vas. Iako će vam se činiti da su i dalje ludo zaljubljeni u vas, verujte da nisu.

RIBE

Oni žele slobodu, da iskuse sve što im život pruža i odjednom će poželeti da proputuju svetom. Mogu tvrditi da vas vole, ali ako u njihovom životu ponestaje mesta i vremena za vas, verujte da oni nisu srećni u vašoj vezi.

Alo.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter