Izvor:
21.08.2017 u 12:50
0

HOROSKOP 21. AVGUST: Strelčevi imaju novčani dobitak, Lavovi se nerviraju oko posla! (foto)

Ovan

Posvetite se poslu. Potrudite se da se fokusirate na najbitnije stvari i pazite na rokove. Uskladite porodični i poslovni život.

Bik

Budite realni. Ne preterujte u planiranju nego se usmerite na ono što je izvesno. Pogledajte omiljeni film ili seriju.

Blizanci

Potrudite se da prištedite novac. Nemojte kupovati stvari koje Vam nisu sada potrebne. Bavite se sportom.

Rak

Partner nije lepo raspoložen. Potrudite se da se okrenete saradnicima jer je ovih dana odlična saradnja sa drugima. Budite pozitivni.

Lav

Ne nervirajte se oko posla. Potrudite se da budete vredni, ali nemojte da se preforsirate i tako ugrozite svoje zdravlje.

Devica

Potrudite se da budete pozitivni i da se zabavite. Ostavite sve loše stvari po strani i ne nervirajte se oko detalja. Posvetite se partneru i porodici.

Vaga

Ne nervirajte se, nego se potrudite da se usredsredite na sebe i svoju porodicu. Izbacite stare stvari iz kuće. Ne zapostavljajte posao zbog privatnih obaveza.

Škorpija

Komunikativni ste, ali niste dobro raspoloženi. Najbolje bi bilo da se okrenete čitanju, učenju ili usavršavanju, to će Vam prijati.

Strelac

Moguć je priliv novca, ali Vi opet niste baš zadovoljni. Potrudite se da se usredsredite na štednju. Ne preterujte u kupovini i ne prejedajte se.

Jarac

Budite pozitivni. Ne nervirajte se oko drugih ljudi. Opustite se i isplanirajte dobro dan, to će Vam doneti uspeh.

Vodolija

Budite pozitivni i odmarajte. Pogledajte neki dobar film ili slušajte muziku, to će Vam prijati. Pravite kompromise sa drugim ljudima.

Ribe

Pitajte prijatelje za savet kako da neki posao sprovedete u delo. Ne osećate se baš najbolje. Moguća je glavobolja.

Mondo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter