Izvor:
22.08.2017 u 22:31
0

Najgore astro kombinacije: ONI NEMAJU ŠANSE U LJUBAVI!

Možda niste znali, ali neki horoskopski znaci su potpuno nekompatibilni za emotivnu vezu. Evo, koje astro kombinacije ne mogu jedne s drugim.

Ovan i Devica

Ovnovi su samouvereni, ne vole da pričaju mnogo, a pogotovo ne da kukaju o ljubavnim problemima. Ne vole da glume, dok je Devicama potrebna pažnja, zato su one za ovna previše komplikovane i zahtevne. Ukoliko se Ovnovi zaljube u device pre nego što je dobro upoznaju, tada će sa njima imati samo glavobolje.

Bik i Blizanci

Bikovi su “dobar materijal” za vezu, ali ipak ni oni ne mogu sa svakim. Blizanci su za njih previše slobodni i nestalni, što će bikove dovesti do ludila i oni će prvi pobeći iz takve veze.

Rak i Strelac

Rakovi su emotivci i traže pravu ljubav, ali to ne mogu očekivati od Strelca. Žele nekoga ko će se truditi oko njih. Ukoliko i započnu vezu sa Strelcem čeka ih nesigurnost, ljubomora i svađe.

Lav i Ribe

Lavovi vole da su sigurni u vezi, jer kada nađu “pravog” oni mu se bezuslovno predaju. Ne vole ljude koji kukaju i nose negativnu energiju. U vezi sa Ribama mogu biti izmanipulisani i povređeni.

Vaga i Škorpija

Vage traže ljubav koja pruža mir i sigurnost. One vole iskren odnos. Škorpije su za njih previše negativne, pesimistične i lenje.

Jarac i Strelac

Ova dva znaka su potpune suprotnosti. U takvoj vezi jarac će nailaziti na razočarenja, kojih se plaši. Iako govore kako im ljubav nije važna, Jarčevi bi sve dali za onu “pravu”.

Vodolija i Rak

Voda pronalazi svoj put uvek. Zato ovaj znak najviše želi slobodu u životu, pa i u vezama. Ne plaše se da se zaljube, već da ne izgube slobodu. Za Vodolije su najgore ljubavne kombinacije sa Bikovima, jer im ne mogu pružiti stabilnost kojoj Bikovi teže.

izvor/luftika.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter