Izvor:
06.09.2017 u 12:21
0

Lav bi trebalo da preuzme odgovornost za svoje postupke,a devicu partner laze: SAZNAJTE ŠTA JE OSTALIM ZNAKOVIMA ZAPISANO ZA DANAS!

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO

Neko osporava vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Budite promišljeni i nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na vaše raspoloženje.

LJUBAV

Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način. Ako imate dovoljno mašte sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. Nema razloga da odustajete od svojih dobrih namera.

ZDRAVLJE

Napetost.

Dnevni horoskop – BIK

POSAO

Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Prihvatite koristan savet.

LJUBAV

Ne zaboravite da prvi utisak ume lako da prevari, oslonite se na svoja osećanja.

ZDRAVLJE

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO

Obratite pažnju na nove informacije, važno je da udružite svoje ineterese sa proverenim saradnicima.

LJUBAV

Dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe, kako biste osetili novu kreativnu inspiraciju ili zanos.

ZDRAVLJE

Uzimajte više tečnosti…

Dnevni horoskop – Rak

POSAO

Nove događaje na poslovnoj sceni prihvatite u optimističkom stilu, bez obzira na razlike koje postoje u mišljenju.

LJUBAV

Postoje neka pitanja koja se postupno rešavaju ili tajne koje se otkrivaju samo kroz zajednički odnos. Rešavajte dileme isključivo u bliskom susretu sa dragom osobom

ZDRAVLJE

Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Dnevni horoskop – Lav

POSAO

Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja, što loše utiče na vašu koncentraciju. Na kraju, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke.

LJUBAV

U odnosu sa bliskom osobom izbegavajte novu raspravu i rivalstvo. Uvek postoji mogućnost da uskladite svoja interesovanja i želje koliko god da se u njima razlikujete.

ZDRAVLJE

Nađite način da se opustite.

Dnevni horoskop – Devica

POSAO

Nalazite se pod pritiskom i težim okolnostima, ali to vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze.

LJUBAV

Imate utisak da partner uporno prikriva neke detalje istine, koje biste želeli da čujete i što dodatno utiče na vašu sumnjičavost ili na neraspoloženje.

ZDRAVLJE

Dobro.

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO

Ukoliko vam je stalo da rešite svoje dileme, preostaje vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Slobodno pokrenite inicijativu.

LJUBAV

Pratite svoj unutrašnji glas ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Iako postoje određene dileme, ne sumnjate da će vaše srce napraviti dobar izbor.

ZDRAVLJE

Dobro.

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO

Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj. Pokažite svojim saradnicima da imate ozbiljne namere i jasne ciljeve.

LJUBAV

U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija, kao dobar podsticaj za niz novih situacija u kojima oboje možete da uživate.

ZDRAVLJE

Dobro.

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO

Pokrenite inicijativu u različitim pravcima, kako biste ostvarili kombinaciju poslovnog uspeha i ličnog zadovoljstva.

LJUBAV

Raduju vas novi događaji koji vas prate ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe. Slobodno izrazite svoja osećanja kako biste dobili pravi odgovor.

ZDRAVLJE

Počnite sa vežbanjem…

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO

Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji. Iznenađenja su moguća u oba pravca.

LJUBAV

Nemojte zanemariti svoje emotivne dileme, između vas i partnera povremeno provejava zajedničko nepoverenje i nova pitanja.

ZDRAVLJE

Napetost.

izvor/dnevne.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter