Izvor:
06.09.2017 u 15:39
0

NISU IDEALNI PARTNERI: Život sa ova tri znaka zodijaka nije nimalo lak!

Sa njima nije lako, a bračna zajednica i suživot su posebna vrsta izazova za ova tri znaka. Saznajte zašto.

Rak

Rakove je moguće smestiti u dve grupe – oni koji vole svoju kuću, ali su naporni, cepidlake i kritičari, i oni koji su pasivni, lenji i nezainteresovani. Takvi se najčešće žene iz koristi, nasleđa ili zbog položaja, odnosno, iz bilo kojeg razloga koji će im na lak način pružiti sticanje dobara ili položaja. Iako voli ženu i decu, nikada ničim do kraja neće biti zadovoljan i uvek će pronaći nešto što će u njemu izazvati kritiku ili žaljenje. Ipak, po pravilu su verni – naravno, samo ako su sve njihove želje kod kuće zadovoljene.

Škorpija

Jedini način na koji ćete s ovim znakom stvoriti bračnu harmoniju jest da ga slepo pratite u svim njegovim nastojanjima. Škorpije ne podnose dominantne žene, staromodni su i vole pokazati ko je muško u kući. Ipak, obožava svoju ženu i decu i uspešan je na poslu, što mu omogućava da se uspešno brine za svoju porodicu. U dubini duše su njegovi osećaji za njih zaista plemeniti, iako nikad neće naučiti da ih izraze. Ako možete zadovoljiti sve njegove ogromne želje, u krevetu i izvan njega, mogli biste ostvariti uspešan brak.

Strelac

Ovaj tip muškarca zahteva mudru i taktičnu ženu, i to u većoj meri od drugih, jer on će primetiti njene greške, nesavršenosti i mane. Njegov interes za svet je ogroman – želi pomoći i sudelovati u svemu što ga ponekad teško drži vezanog za brak i kuću. S ovim muškarcem nije teško živeti, ali zbog njegovog nedostatka osećanja, velikog nestrpljenja za bilo što ograničeno ili strogo utvrđeno pravilima, njegova će žena biti primorana proširiti svoje horizonte kako bi s njim bila na ravnoj nozi.

Izvor:b92.net
Foto:Twitter/ChieftainNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter