Izvor:
10.09.2017 u 15:04
0

ZODIJAK OTKRIVA: Evo u kom periodu života će vas najverovatnije svaki znak PREVARITI!

Svaki horoskopski znak uživa u ljubavi, ali postoje određeni trenuci u njihovim životima kada postoji opasnost da će se okrenuti nekome drugom i načiniti preljubu.

Pogledajte u kom trenutku života bi svaki znak mogao da se odluči na preljubu:

Ovan

Ovan najčešće vara kasnije u životu kada se život sa partnerom ustalio i postao dosadna rutina. Ovaj znak tačno zna šta mu treba, a kada mu to fali – poludeće.

Bik

Bik je izuzetno veran, tako da postoji jako mala šansa da će se ikada odlučiti na preljubu – ali, nikad ne recite nikad. Zbog lojalnost mu je veoma teško da završi vezu u kojoj nije srećan i to može da ga odvede na pogrešan put.

Blizanci

Velike životne promene su najčešći razlog za preljubu kada je ovaj znak u pitanju. To se može desiti kada napunio 18 godina i krene na fakultet ili kada sa 22 odluči da se preseli u neki drugi grad. Svaki trenutak u životu kada se desi neki veliki prelaz može da bude potencijalno opasna situacija.

Rak

Rak ne mora da se brine da će imati seks na jednu noć sa strancem kada se viđa sa nekim, ali mora da pazi da ne upadne u zamku i obnovi strast sa bivšom ljubavi jer je nikad nije preboleo.

Lav

av generalno ne vara jer zna kako bi se osećao da to njemu neko učini, ali ne možemo da kažemo da mu to nekada nije palo na pamet. Ako u vezi postoji veliki problem ili poželi da se osveti partneru iz inata – onda postoji opasnost da će se ovaj znak odlučiti na preljubu.

Devica

Devici je zaista potrebna stabilnost i savršenstvo u životu. Ako uspe to da postigne, nikada neće biti neverna. Ako je u ozbiljnoj vezi, nikada je neće ugroziti. Međutim, ako stvari stoje drugačije, ne smeta joj da viđa više ljudi u isto vreme.

Vaga

Ovaj znak nikada neće varati ako je u braku, ali ako se to desi u bilo kojoj drugoj vezi, biće siguran da će to sa partnerom moći da reši. U slučaju da počne da oseća veliki pritisak, bilo da je u pitanju posao ili veza, onda postoji velika šansa da će se okrenuti prevari.

Škorpija

Ako Škorpija ima aferu, male su šanse da će se to desiti samo jednom. Ako se odluči na preljubu, sve će dobro promisliti kako bi bila sigurna da neće biti uhvaćena. Zbog toga su velke šanse da će varati kasnije tokom života jer je naučila važne životne lekcije.

Strelac

Dok je Strelac mlad, možemo ga opisati kao detinjastog. Voli kada ima mnoštvo udvarača i fascinira ga pažnja. Na svu sreću, ovo će ga proći kada napuni 30 godina i bude spreman da se skrasi.

Jarac

Da li postoji razlika između emotivnog i fizičkog varanja? Ako pitate Jarca, reći će vam "da" i da to što je imao skes sa nekim drugim uopšte nije važno i ne znači mu ništa.

Vodolija

Ako postoji znak koji je spreman na emotivno varanje, onda je to Vodolija. Vrlo brzo stvara veze sa ljudima i voli da flertuje, a to može biti recept za propast. Vodolija nikada fizički ne bi prevarila osobu koju voli, ali ponekada ne može da shvati da je emotivno varanje – takođe varanje.

Ovo je najintenzivnije dok je u 20-im godinama i kada sama ulazi u svet i počinje da upoznaje nove ljude.

Ribe

Ne postoje određene godine u kojima Ribe najčešće varaju, već postoje faze u vezi u kojima će biti sklonije da pokleknu pred iskušenjem. Jedno kada je faza "medenog meseca" gotova (godinu do dve od početka veze), u mislima će joj se pojaviti ideja o preljubi.

Izvor:Telegraf.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter