Izvor:
09.10.2017 u 18:12
0

OPSESIJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA!

Svaki od znakova Zodijaka ima svoje opsesije koje mu svesno ili nesvesno kontrolišu život.

Ovan je opsednut šopingom: Pripadnici ovog znaka neustrašivi su i entuzijastični u svim poljima života, pa i u svojim malim opsesijama. Stalno traže nešto novo u životu, a tu glad najčešće utole u satima i satima kupovine. Njihova opsednutost šopingom ide iz krajnosti u krajnost u tolikoj meri da im to ponekad u potpunosti preuzima život.

Novac i luksuz glavna su opsesija Bika: Bikovi su stabilni, uporni i izdržljivi, a svi ti kvaliteti pomažu im da steknu dobru poziciju na poslu. Ne boje se naporno da rade, a sve s jednim ciljem, da steknu što više novca. Veliki iznos na tekućem računu omogućava im uživanje u luksuzu koji cene isto koliko i novac, ali ne ustručavaju se da ga troše na druge.

Blizanci nigde ne idu bez gedžeta: Živahni i društveni pripadnici ovog znaka opsednuti su tehnikom, odnosno svim gedžetima koji im omogućavaju bolju komunikaciju sa svima koje vole. To je njihov prozor u svet, a obožavaju ih zbog slobode koju im pružaju. Isto tako slabi su na modu i spremni su ceo dan da iskoriste na kombinovanje novih modnih trendova.

Rak žudi za uspehom: Saosećajni Rakovi uvek su spremni da pomognu, ali samo ako se to ne kosi s njihovim uverenjima. Oni jasno izražavaju svoje stavove i svima pokazuju šta im se sviđa, a šta ne. Žude za uspehom i spremni su za njega da idu i iznad svojih granica. Taj uspeh je najčešće vezan za porodični i privatni život.

Lav ima glavnu opsesiju – nadmoć: Pripadnici ovog znaka imaju određenu aristokratsku osobinu koja ih tera da u svemu budu najbolji. Upravo je to njihova najveća opsesija, nadmoć i superiornost nad drugima. Vole drugima da pokažu kako se odlično snalaze na svim poljima života.

Devica je opsednuta redom: Pedantne Device opsednute su redom u tolikoj meri da im se život često samo oko toga i vrti. Najviše od svega cene tačnost i disciplinu, a ako im to neko poremeti pretvaraju se u prave kraljice drame. Opsesija savršeno uređenim svakodnevnim rasporedom graniči s opsesivno-kompulsivnim poremećajem.

Vaga žudi za ravnotežom: Vage su sklone preteranom analiziranju, stoga ne čudi što su opsednuti životnom ravnotežom. Taj balans nastoje da postignu lepim stvarima, bilo nakitom, putovanjima ili odećom. Problem je u tome što taj svoj poriv ne mogu da kontrolišu, pa ih i šoping može izbaciti iz takta.

Škorpija je opsednuta lojalnošću: Pripadnici ovog znaka poznati su po svojoj misterioznoj i posesivnoj prirodi pa u životu najviše žude za iskrenošću i lojalnošću. Oni žele odnose pune poverenja, a svojom opsesijom smatraju veliku želju za znanjem i za okultnim. Ne libe se da pokažu svoje znanje koliko god to drugim znakovima išlo na živce.

Putovanja su glavna opsesija Strelca: Baš kao i Ovan, i Strelac najviše u životu voli avanture i aktivnosti. I dok su drugi opsednuti superiornošću i iskrenim odnosima, njihova mala opsesija su putovanja i uradiće sve kako bi što češće putovali. Jedino se tako mogu rešiti viška energije po kojoj su toliko poznati.

Jarac je opsednut samim sobom: I dok su drugim pripadnicima zodijaka važnije materijalne stvari, Jarac je opsednuti samo jednim – samim sobom. On ima egocentričnu crtu koja ga tera da sve što radi radi u svoju korist, bez obzira da li će to povrediti nekoga ili ne. Upustiće se u lov na uspeh i gaziće po drugima, osim ako ga strah da će izgubiti nešto još važnije ne natera da odustane.

Vodolija ima potrebu da bude najkreativnija u društvu: Šarmantni pripadnici ovog znaka imaju stalnu potrebu da budu najkreativniji u društvu. Neprestano nešto stvaraju i pravi su inovatori, ali to više rade za svoju dušu nego zbog uspeha. Iako im priznanja prijaju, bitnija im je titula najkreativnijeg znaka u društvu.

Ribama zavisnosti nisu strane: Ribe su pravi sanjari i žive u vlastitom svetu koji su skrojili po svojoj mjeri. Pripadnici ovog znaka su labilni, pa ne čudi što se lako navuku na nezdrave navike, poput brze hrane, kockanja ili alkohola. Jednom kada to probaju postaju toliko time zaokupljeni da se teško mogu izvući.

Izvor: pressonline.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter