Izvor:
16.10.2017 u 15:23
0

UPECAJTE GA: Ova tri znaka su najbolji muževi zodijaka!

Ako želite da ostvarite duboku emotivnu vezu, punu poštovanja, odanosti i zabave, obratite pažnju na muškarce rođene u sledećim znacima.

Vodolija

Iako zbog svoje lepršavosti često odaje utisak neozbiljnog muškarca, Vodolija kada naiđe na pravu osobu spreman je da uradi sve. Zato se i smatra savršenim partnerom, jer će uvek biti svestan vaših želja i potreba, a učiniće sve da budete zadovoljni.

Kao jedina mana navodi se njegova preosetljivost, a u kombinaciji sa tvrdoglavošću može se javiti kontriranje i svađa, koja će se uz razgovor veoma brzo smiriti.

Vodolija ima dosta prijatelja, pun je ideja i želja za avanturom, te vam nikada sa njim neće biti dosadno. Dopušta izuzetnu slobodu, a traži kreativnu, inteligentnu i poštenu partnerku.

Lav

Lav će vas osvojiti svojom harizmom, a pretežno bira hrabre žene koje kroz život idu uzdignute glave. Ujedno, on će probuditi strast u vezi, pokazaće svu svoju darežljivost i svim silama će se boriti za vas.

Ujedno, muškarci rođeni znaku Lava znaju da prave zabavu u životu, a svoju partnerku izuzetno pošutuju i učiniće sve da se oseća posebno. Iako će isprva izgledati kao škrtica u davanju komplimenata, vremenom će se osloboditi, a vi ćete se osećati kao najposebnija žena na svetu.

Mana im je prkos, te u trenucima kada nastupi sukob u mišljenjima, njegova strast će probuditi ratnički duh. Bukvalno sve mora biti kako je on zamislio.

Lavovi kod partnerki traže razumevanje i jačinu. Žene im moraju biti jednake.

Škorpija

Muškarac Škorpija je jako snalažljiv, te na njega žena uvek može da računa i osloni se. Iako u mladosti često lutaju i menjaju svoje partnerke, kada se uozbilji, muškarac u ovom znaku će imati oči samo za jednu ženu.

Posebno cene poštenje i iskrenost, a spremni su da čuvaju tajne do poslednjeg daha. To isto očekuju od partnerke. Od nje očekuju izuzetnu posvećenost i vernost.

Muški pripadnici ovog znaka su veoma senzibilni, a poznato je da su veoma vešti u seksualnim igricama. Potrebna im je jaka i ostvarena žena, ali dovoljno nežna kako bi se oni osećali kao dominantni.

Izvor: superzena.b92.net
Foto: Twitter/glasregije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter