Izvor:
07.11.2017 u 02:44
0

AKO ŽELITE BRAK BEŽITE OD NJIH: Za ove horoskopske znakove se ne treba vezivati!

Ako ne želite da budete ostavljeni pred oltarom, dobro razmislite da li želite ozbiljnu vezu sa ovim znakovima.

Nije svaki horoskopski znak stvoren za brak. Nekima će biti prijatno u vezi i pružače vam svu svoju ljubav, ali vrlo lako se može desiti da na sam spomen braka pobegne glavom bez obzira.

Ako ne želite da budete ostavljeni pred oltarom, dobro razmislite da li želite ozbiljnu vezu sa ovim znakovima.

Ovan

Ovaj znak igra po svojim pravilima. Ako oboje ne raščistite sve probleme i ne budete otvoreni na samom početku, sve će vam se obiti o glavu kasnije.

Čak iako pretpostavljate da će se Ovan opustiti nakon nekog vremena u vezi, brzo ćete uvideti da on tako ne funkcioniše. Ovan se ne brine toliko da će u braku izgubiti slobodu, već da partner neće moći da ga prati, ili će uvideti da će broj jedan za Ovna uvek biti Ovan.

Blizanci

Jedan od najboljih kvaliteta ovog znaka jesu njegove veštine komunikacije. U skladu s tim, pojedine situacije su lakše nego druge za pokazivanje načina na koji izlazi na kraj sa problemima.
Kada su dugoročne veze i posvećenost u pitanju, neodlučnost Blizanaca može da zaseni svaku veštinu komunikacije.

Sa druge strane, ovaj znak je potpuni profesionalac u neobaveznom zabavljanju, jer ne mora da brine o donošenju velikih i važnih odluka. Ako oseti da se takvi trenuci bliže, pobećiće glavom bez obzira.

Strelac

Strelac je najsrećniji kada se provodi sa prijateljima. Čak i kada je u vezi, voli da stvari budu lagane i nekomplikovane. Ako situacija postane ozbiljna, gledaće da se povuče.

U početku će vam se činiti da mu prija ideja o dugoročnoj vezi, ali kada zaista shvati u šta se upušta, Strelac će početi da se brine u vezi sa tim koliko mu je slobode zaista preostalo i početi da se vraća starim navikama.

Vodolija

Ovaj znak svoju najbolju stranu pokazuje u vezama koju su bazirane na prijateljstvu. Ipak, može biti jako teško odgonetnuti o čemu razmišlja, pa je zbog toga podizanje veze na naredni nivo rizična stvar. Čak i najmanja promena u vezi može da otera Vodoliju.

Nije bitno da li ste zajedno 6 dana ili 6 godina, sve može da se promeni u sekundi, ako ovom znaku poremetite ritam.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter