Izvor:
07.11.2017 u 16:36
0

ROMANTIKA I SENZUALNOST: Ovaj znak danas ima sreće u ljubavi!

Dnevni horoskop predviđa čudesnu opoziciju Meseca i Saturna koji donose velike prepreke i izazove, a evo koji znak će danas imati sreće u ljubavi.

Dragi Ovnovi, da li maštate o romantičnoj vezi kakva je bila na početku? Ne brinite, jer ćete danas osetiti iste leptiriće. Napokon raskinite sa problemima iz prošlosti i obratite pažnju na partnerove strasti, nadanje i hobi. Očekuje vas romantična i senzualna noć!

Utorak će za Ovnove biti miran dan na poslu i lako će snositi profesionalnu odgovornost. Očekuje vas sjajna prilika da zablistate i šefu pokažete da ste prava osoba za napredovanje. U toku dana možete imati probleme sa finanansijama, a svakako izbegavajte krupne odluke oko novca.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter