parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

OVA 3 ZNAKA SU UBEDLJIVO NAJGORI MUŽEVI: Da li je vaš dragi među njima?!

 

Jedan znak je toliki slabić da niko ne može da bude u bračnoj zajednici sa njim.

Prema Zodijaku, vodeni znakovi se smatraju pasivnim bračnim partnerima, vatreni ljubomornim i posesivnim, a vazdušnim liberalnim. Zemljani su veoma kritični, a kao dobra osobina navodi se njihova otvorenost.

Ali, ova tri znaka su ocenjena kao ubedljivo najgori muževi!

Devica

Iako to vešto kriju, pripadnici ovog znaka su veoma ljubomorni i nesigurni. Device svoje slabosti počinju da pokazuju vremenom, odnosno u trenucima kada misle da su se dobro "osigurali". Obožavaju da kontrolišu i manipulišu, zbog čega ne predstavljaju idealne bračne partnere.


Bik

Bikovi su veliki karijeristi, a u stanju su da posao stave ispred braka i dece. Oni su odgovorni, pa su u stanju da zbog posla ostanu kasno uveče u kancelariji, umesto da sa svojom suprugom provedu prijatno veče. Oni su u isto vreme pravi hedonisti, poznati su po svojoj galanciji, čime osvajaju svoju partnerku. Oni je mogu obasipati skupim poklonima i najlepšim komplimentima, ali joj neće pokloniti ono što je najvrednije - vreme za svoju suprugu, odnosno najvažniju ženu u njegovom životu.

Ribe

Ribe se često same katapultiraju u otrovnu vezu. Muški pripadnici ovog znaka su poznati po svom beskrajnom razumevanju i senzibilnosti, zbog čega odaju utisak savršene osobe sa kojim bi neko proveo život. Nažalost, često nalete na pogrešnu osobu, onu koja ne zna da ceni sve njihove kvalitete. S obzirom na to da su i veoma lakoverne, Ribe prihvataju krivicu, a zbog toga su neverovatno nesigurne.

 

Izvor: stil.kurir.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost