Izvor:
17.11.2017 u 18:00
0

ONI SE SLAŽU SAMO U SEKSU: Najgori astro parovi su… (foto)

Vezu s njima nema smisla ni započinjati…

Ovi astro parovi jednostavno ne mogu da funkcionišu, osim ako nije reč o seksu. U krevetu su savršeni, dok su van spavaće sobe prava paklena kombinacija. Pogledajte!

LAV I OVAN

Ovnovi obožavaju da isprobavaju nove stvari, a lavovi vole da udovoljavaju, pa je ovo savršen par – ali samo u krevetu. Oba znaka su naporna i žele da kontrolišu svaki partnerov potez, pa se nikako ne slažu u vezi.

VODOLIJA I RIBE

Ako se toliko privlačite međusobno, najbolje je da se dogovorite da se viđate samo zbog seksa. Ova dva znaka su toliko slična da su sjajna u prijateljstvu ili seksu, ali u vezi nikako ne funkcionišu.

RAK I BIK

Kada ovo dvoje imaju seks, to nikako nije samo seks, već najnežnije vođenje ljubavi koje možete da zamislite. Ipak, nikako se neće slagati u vezi jer su oboje previše emotivni, pa ukoliko dozvole da stvari odupredaleko neće se dobro završiti po jednog od njih.

STRELAC I RIBE

Seks na jedno veče između ovo dvoje je idealan spoj. Problem će nastati ukoliko požele da nastave da se viđaju. Strelac želi svu pažnju za sebe, želi da se kreće, druži, istražuje, a riba nije u tom filmu.

BLIZANCI I RIBE

Oba znaka daju sve od sebe da se drugima uvuku pod kožu. Ali, kada se nađu u vezi taj odnos postaje neurotična katastrofa zbog manipulacije blizanaca i emotivnosti ribe.

ŠKORPIJA I OVAN

Ovo je najkatastrofalnija kombinacija u horoskopu. Slikovito, njihov odnos može se predstaviti slikom dve nuklearne bombe koje pucaju istovremeno. Seks je sjajan. Veza? Očajna!

DEVICA I JARAC

Seks je odličan! S druge strane, ako ova dva znaka treba da budu u vezi ona se može ostvariti samo u paklu. Verbalno bi se klali i ne bi odustajali ni po koju cenu. Osim što bi patili oni, patili bi i svi oko njih.

Srbija Danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter