Izvor:
06.07.2016 u 20:23
0

ZVEZDE SU NA STRANI LJUBAVI: Evo koji znaci Zodijaka će stati na LUDI KAMEN ovog leta

Za mnoge zaljubljene parove ovo leto će biti jedno od najlepših, jer će izgovoriti sudbonosno "da". Zvezda su uvek bile na strani ljubavi pa će tako i ovo najlepše godišnje doba biti čarobno. Međutim, pripadnici sledeća tri horoskopska znaka imaće za nijansu više sreće od ostalih zato što će upravo oni praviti svadbu.

Rak

Leto će biti veoma povoljno kada su u pitanju ljubavne veze za većinu Rakova. Oni će konačno uspeti da se iz lošeg odnosa izvuku ili će formalizovati nešto što su dugo želeli! Nežni i emotivni Rakovi žude za brakom i vernim partnerom, tako da će tokom leta upoznati nekoga upravo takvog. Ako ste razmišljali o vazdušnom znaku na neko vreme, u julu 2016. godine možete imati nezaboravne trenutke koji obećavaju ozbiljnu vezu.

Lav

Iako vatreni Lavovi misle da njihovo vreme da se skrase još nije došlo, leto 2016. će ​​ih totalno zbuniti. Tokom leta njihova komplikovana situacija će se konačno rešiti i sve će biti jasnije nego ikada.
Za Lavove koji su bili u vezi neko vreme, ovo će biti pravo vreme da se kaže “da” ili barem razmisli o tome, dok oni koji su sami mogu očekivati fatalnu ljubav kojoj neće biti u stanju da se odupru.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka imaju najveće šanse da ozvaniče svoju vezu. Mnoge žene rođene u znaku Vodolija će se ostvariti u ulozi majke, jer su preostali najtopliji meseci u 2016. godinu posebno povoljni kada je reč o porodičnim vezama. Ovo će biti posebno plodan period za pokretanje ozbiljne veze, dok je za parove koji su bili u vezi za dugo, ovo savršeno vreme da kažu sudbonosno “DA”.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter