Izvor:
25.11.2017 u 17:41
0

VIKEND HOROSKOP: Pregršt emocija, grešaka, ali zvezde nude rešenje!

Danas, 24. novembra Merkur u Strelcu u kvadratu je s Chironom u Ribama. Mesec u Vodoliji u kvadratu je s Jupiterom u Škorpiji. Ta mešavina različitih elemenata mogla bi prouzrokovati promene raspoloženja. Dan je zanimljiv, kaže astrolog Gregori Skot, jer biste mogli naći skrivene informacije, naročito ako se bavite istraživanjem. Merkur u Strelcu omogućava da odete dalje nego što biste to inače uspeli.

To je odličan dan da saznate više o nekome u svom životu za koga niste sigurni postoji li veza između vas tako da s tom osobom popričate i tokom razgovora dođete do informacija koje vas zanimaju. Dan je povoljan za takve razgovore jer je naglašen intelektualni aspekt, a ne emocionalne reakcije pa se nećete osećati razočarano ili odbačeno u slučaju da stvari ne budu u skladu s vašim očekivanjima.

Merkur u Strelcu u subotu je u trigonu s Uranom u Ovnu – kombinacija ta dva znaka govori o načinu na koji komunicirate i mislite. A u ovom ste slučaju "odmah pet milja ispred svega, jednostavno projektujte sebe u budućnost", kaže astrolog Skot. Mesec je u Vodoliji u trigonu s Marsom u Vagi, a u kvadratu s Venerom u Škorpiji. Mesec i Mars u vazdušnim znakovima malo ublažuju intenzitet škorpionske Venere i omogućavaju da se vidi i gledište druge strane, što može biti od pomoći. Mesec je u sekstilu s Uranom u Ovnu i Merkurom u Strelcu.

U subotu biste mogli doživeti jedan od onih trenutaka kad poželite nešto da uništite, posebno neku vezu, upozorava astrolog. "Krivci" za to su Uran, koji je u Ovnu poput buldožera, i Mars, koji se u Vagi oseća frustrirano jer neprestano mora pristajati na kompromise, imati na umu gledišta drugih ljudi i biti obziran. Do određene mere će to pokušati da ublaži Mesec u Vodoliji podstičući vas da razmislite o dugoročnim posledicama takvog čina.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter