Izvor:
21.12.2017 u 21:44
0

ASTROLOGIJA: Ovaj znak će danas naučiti važnu lekciju!

Dnevni horoskop – konjukcija Sunca i Saturna ukazuje da vam je potrebna stabilnost na ljubavnom i poslvnom planu, ali i da se greške iz prošlosti vraćaju u vaš život.

Rođenima u znaku Vodolije ljubavni život trenutno izgleda kao rutina, a mnogi pripadnici ovog znaka nisu sigurni da li bi takvo stanje mogle da poboljšaju krupne promene. Veče će doneti teške i ozbiljne razgovore, ali ako otvorite srce, svaki problem će se lako rešiti.

Već ste se navikli da nižete pobede jednu za drugom na poslovnom planu, ali i dalje se ne osećate ispunjeno. Međutim, savet osoba od poverenja i moć organizacije pomoći će da se oslobodite stresa i da nastavite da gradite kulu uspeha. Danas učite važnu lekciju kako se postupa sa novcem, a baš to može doneti materijalnu sigurnost u budućnosti.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/glasregije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter