Izvor:
22.12.2017 u 20:07
0

ONI VOLE SVOM SNAGOM: Horoskopski znaci koji pucaju od ljubavi!

Da li si i ti među njima?

Ko voli, lako ga je povrediti. I dok neki ljudi svesno drže distancu, drugi (pre)brzo poklanjaju svoje srce i odmah se upuštaju u vezu. S jedne strane to je jako lepo, a s druge postoji velika opasnost da će ostati sami i povređeni.

RAK

Rođeni u znaku raka u početku su suzdržani, ali čim osete da im neko odgovara, odmah se potpuno prepuste drugoj osobi. Onda će SVE napraviti za partnera. To često "guši" drugu osobu pa traži distancu – što rakovi nikako ne mogu razumeti.

RIBE

Ribe imaju lošu naviku da sve svoje brige i nezadovoljstvo drže u sebi – umesto da se "ispucaju". Zbog toga često u vezi budu "žrtve", jer se radije povuku i prepuste drugima na volju. U vezi će prvo napraviti sve za drugoga, a onda tek eventualno za sebe – što često rezultira slomljenim srcem.

STRELAC

Kad se strelci odluče za jednu osobu, potom se potpuno prepuste vezi i daju se u nju svim čulima. Pri tome totalno isključe razum, jer najradije žive "sada i ovde" – što ih čini ranjivima.

Srbija danas
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter