Izvor:
28.12.2017 u 04:07
0

OVO IH DOVODI DO LUDILA: Evo koje su erogene zone svakog horoskopskog znaka! (foto)

Skrivene strasti, koje nikada neće naglas reći.

Kako astrolozi tvrde, svakom pripadniku Zodijaka svojstvene su određene skrivene strasti koje nikada neće naglas izgovoriti.

Ovan

Ona: Veoma je strasna pa ponekad ume toliko da se zanese i ostavi tragove na partnerovom telu. Grickanje uha veoma je uzbuđuje jer je to njena erogena zona, a ljubljenje po vratu rasplamsava vatru u njoj.

On: Voli da diktira tempo, te partnerka mora da se prilagođava njegovim zahtevima. Obožava seks u jutarnjim satima, a erogene zone su mu glava i uši.

Bik

Ona: Obožava predigru, i to što dužu. U seksu uvek daje sve od sebe, mrzi da eksperimentiše, voli da uživa polako, pa od partnera očekuje bezgranično strpljenje. Njoj je celo telo erogena zona.

On: Karakteriše ga snažan libido, a obožava duge predigre i maženje. Trudi se da zadovolji partnerku jer uživa u njenom uzbuđenju. Erogene zone su mu vrat i testisi.ž

Blizanci

Ona: Veoma je uzbuđuje seks na neobičnim mestima: u autu, liftu, u hodniku… Prava je umetica u vođenju ljubavi i ne libi se da kaže šta joj prija. Njene erogene zone su prsti i ruke.

On: Obožava vruće erotske razgovore preko telefona jer ga uzbuđuje partnerkin glas. Za njega je seks samo igra. Mozak je njegova erogena zona.

Rak

Ona: Bezgranično poverenje u partnera i nežni pogledi pokreću je na ljubavnu igru. Voli da mašta o seksu, a uzbuđuju je suptilni poljupci, maženje i šaputanje na uho.

On: Uzbuđuje ga nežno dodirivanje prstima, kao i poljupci po stomaku. Da bi bio savršen ljubavnik, mora bezgranično da veruje partnerki. Erogene zone su mu stomak i grudi.

Lav

Ona: Obožava da joj partner kaže da je najpoželjnija ljubavnica na svetu i tada je spremna za rasplamsavanje strasti. Sklona je neobičnim igricama i novim pozama. Erogene zone su joj leđa i usne.

On: Teško kontroliše strast. Neće se libiti da partnerki otvoreno kaže šta ga zadovoljava. Obožava oralni seks. Erogene zone su mu polni organ i leđa.

Devica

Ona: Sve radi polako, korak po korak, i upravo na taj način dovodi partnera do vatrometa strasti. Uzbuđuju je poljupci po bedrima.

On: Najviše ga uzbuđuju duge predigre ispod tuša, kao i miris njene kože. Važan mu je ambijent, a posebno opuštajuća muzika. Erogena zona mu je potiljak.

Vaga

Ona: Lepo građeni muškarci uzbuđuju žene Vage. Ona se ne libi da izvede striptiz njemu za ljubav i samo za njegove oči. Zadnjica je njena erogena zona.

On: Uzbuđuju ga skladno građene žene, naročito njihove noge u cipelama s visokim potpeticama. U krevetu ne voli rutinu, pa često uvodi nove poze. Stomak je njegova erogena zona.

Škorpija

Ona: Voli nezavisnog muškarca koji je spreman da se prepusti njenoj mašti i strasti. Dobro prati partnera, a stimuliše je erotski šapat na uho. U seksu voli da menja poze. Kukovi su njena erogena zona.

On: Nezasitan je njegov seksualni apetit, a partnerkin izazovni veš u njemu izaziva buru strasti. Zadnjica i polni organ su njegove erogene zone.

Strelac

Ona: Prilično je slobodna u seksu. Iskrena je i otvoreno će reći partneru šta joj prija. Stomak i leđa su joj erogene zone.

On: Vatren je, čak pomalo divlji, a upušta se u predigru samo ako baš mora. Nije mu stran ni seks s više partnera. Unutrašnji deo butina je njegova erogena zona.

Jarac

Ona: Obožava šaputanje na jastuku i duge predigre. Prilično je konzervativna, pa ne voli erotske priče, kao ni seks s više partnera istovremeno. Kolena i ramena su joj erogene zone.

On: Igre poput kartanja u svlačenje veoma ga uzbuđuju. Jarčevi su dobri i izdržljivi ljubavnici. Kolena i leđa su njegove erogene zone.

Ribe

Ona: Za nju je vođenje ljubavi iskustvo van vremena i prostora. Ponekad ume da bude poprilično perverzna. Stopala i bedra su njene erogene zone.

On: Vreli poljupci po celom telu i duga predigra sve dok ne oseti vrhunac partnerkine strasti – to ga pokreće u seksu. Usne su njegova erogena zona.

Srbija danas
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter