Izvor:
29.12.2017 u 18:08
0

LJUBAVNI HOROSKOP: Evo koji horoskopski znaci će pronaći srodnu dušu u 2018. godini! (foto)

Možda je protekla 2017. nekome protekla bez ljubavnog napretka. Jednostavno niste uspele da nađete svoju srodnu dušu, ljubav svog života. Nema razloga za tugu i paniku, na pragu je nova 2018. godina koje će sa sobom doneti pregršt lepih trenutaka, i naravno puno ljubavi, romantike, poljubaca, zagrljaja…

Pripremite se!

Ovan

Osoba za zauvek. U 2018. godini, više nećete morati da brinete kako da pronađete ljubav. Koliko god vam bilo teško da poverujete, naći ćete osobu za zauvek. Sve proplakane noći i usamljeni dani konačno će se isplatiti. Glavu gore i verujte da ćete ove godine upoznati osobu svog života.

Bik

Istinski najbolji prijatelj. U 2018. godini, pronaći ćete istinski najboljeg prijatelja. Ovo ne znači da ćete pronaći osobu s kojom ćete se venčati, već nekog na koga ćete moći da se osloniti i u najmračnijim danima i noćima. Više nećete biti sami na svetu. Konačno ćete imati pravog najboljeg prijatelja kome ćete moći reći sve i koji vas neće osuđivati ni zbog čega.

Blizanci

Vi sami. Toliko ste vremena proveli sažaljevajući sebe i pokušavajući da popravite rupe i praznine u srcu vezama i praznim obećanjima. Ti dani su prošli. 2018. godina je godina kada ćete imati petlju da budete sami. Bićete srećni sami sa sobom i neće vam biti potreban niko drugi.

Rak

Moćna kombinacija. Ljubav koju ćete pronaći ove godine neće biti večna. Ali će vas zauvek promeniti. Ovu osobu možete naći u mračnom baru, na plaži, ali bez obzira gde ćete se upoznati, ona će vas naučiti toliko stvari o vama samima i o tome kakvog partnera želite za budućnost.

Lav

Ona koja je otišla. Ljubav koju ćete pronaći u 2018. godini biće ona za koju ste mislili da ste je zauvek izgubili. Možda je to stari prijatelj ili poznanik iz srednje škole, ali ko god bio ućiniće vaš život vedrijim i srećnijim. Šta god radili, nemojte je opet izgubiti.

Devica

Ljubav vašeg života. 2017. godina je bila užasna. 2018. godine je godina kada ćete upoznati osobu svog života. Razgovarajte sa strancima. Razgovarajte sa simpatičnim momkom koga srećete u kafiću. Flertujte sa momkom koji sedi preko uta vas u baru. Recite ćao devojci sa lepim osmehom. Ne propustite šansu da čujete svadbena zvona mnogo ranije nego što ste mislili.

Vaga

Ljubav sa bivšim. Sami ste već neko vreme jer ne možete da prebolite bivšeg partnera (znate o kome govorimo). Srećom, ova osoba se vraća u vaš život. Ne terajte je od sebe. Slušajte. Oprostite. Možda se plamen među vama ponovo zapali.

Škorpija

Sam život. Zaboravite veze, jer ćete se zaljubiti u sam život. 2018. godina je godina kada ćete povratite veru u sebe i svet oko vas. Bićete toliko srećni i zadovoljni da nećete želeti da se skrasite sa nekim. Želećete da doživite sve te avanture sami.

Strelac

Vaša srodna duša dolazi u formi prijatelja. 2018. godine, sve što će vam biti potrebno jeste neko ko će slušati vaše brige i tuge i ko će biti na vašoj strani bez obzira na sve. Nećete ni razmišljati o venčanju ili vezi jer ćete imati najboljeg prijatelja pored vas.

Jarac

Intimna ljubav. Zaboravite veze. Zaboravite mongamiju. Ove godine ćete se zabaviti! Osećaćete se doro u svojoj koži i nećete mariti za društvene norme.

Vodolija

Prva ljubav. Naravno, bili ste u vezama nakon one prve, ali je nikada niste zaista zaboravili. Konačno ćete se ponovo sresti u 2018. godini kada to najmanje budete očekivali. Kada se stretnete, shvatićete da sećanja među vama nisu izbledela.

Ribe

Vaša srodna duša. Konačno. Ova ljubav vas neće ostaviti. Ova ljubav neće nestati. Ona nikada neće izgoreti. Kada je pronađete, zaboravite na ostale. Ne proveravajte druge opcije. Ostanite dosledni svom srcu.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter