Izvor:
03.01.2018 u 13:12
0

HOROSKOP ZA 3. JANUAR: Ribe imate višak pozitivne energije, Strelčevi danas ste preosetljivi!

Ovan

Danas ste odlično raspoloženi i imate višak energije. Ne budite posesivni. Odnosi sa drugima se poboljšavaju.

Bik

Dobro se osećate. Jedino što Vam se ne dopada je što svi nešto traže od Vas na poslu. Odradite samo svoj deo obaveza. Zadovoljni ste prilivom novca.

Blizanci

Romantični ste i osetljivi u isto vreme. Danas Vam baš nije dobar dan. Ne kvarite odnos sa partnerom ako ste napeti. Nemojte se opterećivati poslom, jer niste fokusirani. Previše brinete o svemu.

Rak

Posao će biti primaran danas, ali je flert na poslu moguć. Osećate se prilično nervozno jer ne znate kako da sve bolje organizujete. Imate previše obaveza. Niste dobro raspoloženi.

Lav

Posvetite se prijateljima. Mesec u polju prijateljstava i kontakata Vam ne ide na ruku da izdvojite više vremena za partnera. Sve Vam danas ide od ruke, samo ne brzajte sa bitnim odlukama.

Devica

Komunikativni ste. Tačno znate šta hoćete da postignete na poslu i to će drugi ceniti danas kod Vas. Neka ženska starija osoba može biti od pomoći.

Vaga

Moguć je kraći put. Posetite rodbinu i prijatelje. Dobro se osećate i danas je dobar dan da napravite plan za ostatak nedelje.

Škorpija

Bilo bi dobro da platite sve račune i da budete realni što se tiče troškova. Nemojte kupovati stvari koje Vam nisu potrebne danas. Napeti ste. Ne dozvolite drugima da Vas isprovociraju.

Strelac

Romantični ste i preosetljivi. Danas je sjajan dan za zabavu sa partnerom. Posvetite se malo više i svojim prijateljima, nekome nedostajete.

Jarac

Zadovoljni ste novčanom sitiacijom i time kako sve ide na poslu. Malo ste usporeniji nego inače. Ako sarađujete sa ženama danas će Vam biti jako dobar i uspešan dan.

Vodolija

Danas je sve kako treba u vezi, komunikativni ste i odličan je odnos sa partnerom. Moguć kraći put sa voljenom osobom. Želite da izađete na neko novo mesto, da upoznate neke nove ljude, da se usmerite na zabavu.

Ribe

Dobro se osećate i imate višak pozitivne energije. Najbolje bi bilo da se ušuškate i da provedete vreme kod kuće, sa porodicom. Pomalo ste napeti.

Izvor: Mondo
Foto: Twitter/Prijedor24h

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter