Izvor:
06.01.2018 u 02:50
0

HOROSKOP OTKRIVA: Šta ste bili u prošlom životu? (foto)

Astrologija nas može mnogo toga naučiti o ovom, ali i prošlim životima.

Život je velika misterija koja se otkriva kroz različite nauke, a mnogo toga o prošlom i ovom životu možemo da saznamo uz pomoć astrologije.

Sve što trebate da znate kako biste razumeli karmu i detalje iz vašeg prošlog života jeste koji je vaš horoskopski znak. Znajući to, možete da shvatite šta je potrebno da izbacite iz vašeg života da budete srećniji.

Ovako je izgledao prošli život svakog od znaka Zodijaka i kako možemo činjenice iz prošlosti da iskoristimo da nam budućnost bude bolja.

Ovan

Vašim prošlim životom upravljale su Ribe. To znači da ste živeli životom koji je bio ograničen limitima, granicama i odgovornostima. Sada je vreme za novi početak! Fokusirajte se na život u sadašnjem trenutku i budite što slobodniji, koristite svaku šansu koja vam se pruži. Živeli ste životom koji je bio toliko ograničen da ste osećali potrebu da pobegnete od stvarnosti možda uz pomoć alkohola i droge. Sada je vreme da kontrolišete emocije umesto da one vladaju vama.

Bik

Ovan je upravljao vašim prošlim životom i iz njega ste preneli svu vatrenu energiju koju sada kreativno koristite. Želite da iskusite život u potpunosti i pre ste okrenuti sebi i promeni svog života nego li uticaju na druge ljude i svet oko vas.

Blizanci

Doneli ste kreativnost u ovaj iz prošlog života koji ste vodili pod uticajem Bika. Spremni ste da se oslobodite stega tog života i ovaj proživite potpuno slobodni i otvoreni ka svetu. Bili ste prinuđeni da se emotivno vežete za neke ljude u prošlosti, ali sada imate priliku da birate kome želite da poklonite vaše emocije. Uživajte u učenju i istražujte nove ideje i načine razmišljanja.

Rak

Strah i osećaj odbojnosti prema stvarnosti vučete iz prošlog života kada je vama upravljao znak Blizanci. Sada se posvećujete vođenju računa o obavezama, porodici i osećate da život ima više smisla. Imate stalnu želju da budete slobodni, ali morate da naučite kako i da ostavrite emotivne veze.

Lav

Nema lepšeg osećaja za vas od onog da budete voljeni i ispunjeni. Rak koji vas je nekada usporavao izaziva vas i sada kada su emocije u pitanju pa padate u neka razmišljanja i preispitujete da li ste zaista voljeni i da niste sami. Karma napuštanja je nadvijena nad vama, ali ukoliko ste platili njen danak onda postajete više svesni sebe. Nemojte samo biti u potpunosti okrenuti sebi jer će vam sebičnost doći na naplatu u narednom životu.

Devica

Dok u ovom životu više brinete za druge, Lav vas je u prethodnom držao u centru vašeg univerzuma. Možda ponekad osećate prazninu u sebi koja vas navodi na razmišljanje da li je dobro što toliko brinete o drugima i koliko vam se toga vraća. Karma vas tera da plaćate za dug koji su drugi platili u prošlom životu brinući o vama dok ste vi živeli lavovski život. Drage Device, sada je vreme za naplatu dugova!

Vaga

Zato što ste u prošlom životu bili manje cenjni, sada se mučite da postignete ravnotežu u naporima da udovoljite drugima i ne nađete se u situacijama kada nećete biti fer prema njima. Karma je tu da se postara da ne odete u ekstreme kao u prošlom životu. Ukoliko ste preduzimali drastične mere živeći kao Devica u prethodnom životu, onda ćete sada biti na mukama da uspostavite balans. Odluke o uzimanju i davanju dovode vas u emotivne konflikte. Vage, pokušajte da budete organizovanije u ovom životu.

Škorpija

Od života gde je sve bilo u ravnoteži, u ovom želite da doživite pravo iskustvo življenja. Možda ste bili pod velikim pritiskom da se prilagodite i uklopite jer je sve što "štrči" bilo odbacivano. Sada ste spremni da živite po svojim pravilima i pomognete drugima da vam se prilagode. Žudite da otkrijete sve misterije života. Okrenuti ste sada sebi i pomalo ste sebični, ali nemojte da vas to ponese jer vas karma čeka u sledećem životu.

Strelac

Lekcija koju ste pod palicom Škorpije naučili u prošlom životu može da se pretvori u životnu filozofiju u ovom. Podelite znanje i nemojte ga čuvati sebično za sebe. Bili ste sputavani u prošlom životu, pa sada želite da vidite, čujete, okusite, osetite i dodirnete sve!

Jarac

Sada želite da postavite sebi granice i udaljite se od života Strelca kojim ste živeli u prošlom životu. Sada razmislite o oslobađanju od karme iz prošlosti kada ste ignorisali neke odgovornosti ne biste li živeli slobodnim životom. Možda ste preuzeli i karmu nekih ljudi koji su bili zapostavljeni i ignorisani u prošlosti. Sada razmislite dobro kako ovo iskustvo možete da okrenete u svoju korist.

Vodolija

Umorni ste od stega prošlog života koje vam je nametnuo Jarac i sada ste spremni da pokažete sve vaše boje iz druge perspektive. Nosite vašu individualnost u rukavu i ne možete je skriti koliko god pokušavali. Pobegli ste iz života koji je bio uređen po strogim tradicionalnim pravilima, a sada ste spremni da se suočite sa svetom i letite slobodno.

Ribe

Došli ste do kraja karmičkog ciklusa. Iskoristite vreme da sredite neke stvari, povežite krajeve i preuzmite odgovornost. Očekuje vas novi početak pa budite spremni na to. Iskazivanje vaše različitosti sada vam nije prioritet, spremni ste da se povežete sa drugima na mnogo dubljem nivou. Želite da budete spiritualni i pazite da budete spremni za izazove koji vas čekaju.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter