Izvor:
09.01.2018 u 21:44
0

GLAMUROZNI HOROSKOP: Koji znaci zodijaka su neprikosnovene ikone stila?

Elegantne, sofisticirane, ženstvene – prave dame! Čak i ako vam se ne dopadaju, morate priznati da imaju svoj stil koji im pristaje. Pogledajte da li se nalazite među njima.

JARAC

Žene Jarčevi su izuzetno uglađene, deluju ozbiljno i strogo, s vremena na vreme, ali su veoma prefinjene. Važno im je da imaju kvalitetne parfeme i lepu odeću, a vode računa da prilagode garderobu svojoj građi, te ih nećete videti u nečemu što im ne stoji. Elegantne su u svakom pogledu, pa ih nikada nećete čuti ni da psuju.

STRELAC

Ove dame obožavaju da putuju i proživljavaju nove stvari. Njihova interesovanja su beskonačna, sve ih privlači, pa mogu i za samo nekoliko sati da se odluče da kupe avionsku kartu i rezervišu hotel na dalekoj destinaciji. Na aerodromu ćete je prepoznati u glamuroznom izdanju – kao filmsku zvezdu.

BIK

Njen originalan i jedinstven stil teško da ćete moći da ne primetite. Sva garderoba koju nose na njima će izgledati kao od milion dolara, iako je plaćena mnogo jeftinije od onoga što biste uopšte pomislili. Zrače prefinjenošću.

ŠKORPIJA

"Škorpijke" vole da ističu svoju ženstvenost i seksualnost, ali ne na neukusan način poput dubokih izreza i delkoltea ili prekratkih suknji. One će se obući sasvim obično, ali njihov stav zrači ženstvenošću, a osmehom će šarmirati čak i one sa najhladijim srcem.

LAV

Ove dame vole da budu u centru pažnje, ali na sopstveni način. Zrače energijom, ne prate trendove, ali obožavaju modu i videćete ih u najneobičnijim kombinacijama koje će vas oduševiti. Koračaju sa samopouzdanjem, imaju sjajno držanje i uvek deluju glamurozno.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter