Izvor:
13.01.2018 u 18:59
0

SAVRŠENI PARTNERI: Zodijak otkriva ko je vaša ljubav do kraja života!

Evo koja su to tri para:

Ovan i Vodolija

Sa njima dvoje, zabava je zagarantovana. Oni su i sami sebi skloni avanturizmu, a kada se upare, veza je takva da sve pršti. Spremni su da isprobaju sve, i to se ne odnosi samo na spavaću sobu, a ono što je najbolje od svega je to što vole mnogo da eksperimentišu zajedno.

Lav i Strelac

Ovo je najstrastveniji spoj zodijaka. Fokusirani su jedno na drugo, uvek vode računa jedno o drugom i pružaju podršku. Daće sve od sebe da njihov partner ostvari baš sve o čemu sanja, čak i ako znači da oni treba da žrtvuju. Imaju neverovatnu mentalnu konekciju.

Jarac i Bik

Ovo je par sa najjačom hemijom. Kada se oni spoje, zagarantovana je ljubav do kraja života. Uvek se sa poštovanjem odnose jedno prema drugome, i beskrajno se dive svom partneru. Kada ih drugi vide zajedno, ne mogu a da ne budu dirnuti i da ne požele istu takvu ljubav za sebe.

Rak i Škorpija

Nežni rak i strastvena škorpija jedno za drugo su vatra i voda, ali u pozitivnom smislu. Pored ogromne privlačnosti koja ih često može odvesti do nezaboravnih ideja sprovođenih u delo, ovaj par ima najveću sklonost ka uspešnom braku i porodici. Škorpioni su posesivni i protektivni, a s druge strane, rakovi su ti koji čuvaju stabilnost, kako u seksu, tako i u kući.

Espreso
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter