Izvor:
15.01.2018 u 13:35
0

HOROSKOP ZA 15. JANUAR: Bikovi ulazite u sudbinsku vezu, Jarčevi prija vam sloboda!

OVAN

Posao

Danas će vaša praktična strana doći do izražaja. Možete da očekujete pozitivna dešavanja na poslovnom planu. Pred vama je period u kojem možete da očekujete dobar ishod promena.

Ljubav

Nije vam uvek lako da otvoreno pokažete svoje emocije, nekada ste jednostavno stidljivi. Potrebno vam je neko vreme kako biste mogli da se opustite pred novim partnerom.

Zdravlje

Moguć je manji pad imuniteta ovih dana. Budite na oprezu kada je u pitanju zdravlje. Potrudite se da se posvetite stvaranju zdravijih navika i da povećate unos vitamina.

BIK

Poosao

Možete da očekujete veoma pozitivan splet okolnosti na ovom planu. Dolaze vam pohvale za dobro obavljen posao. Pred vama je odličan dan tokom kojeg možete da računate na uspeh.

Ljubav

Pred vama je prilika da uđete u pravu, sudbinsku vezu sa osobom sa kojom ste karmički povezani. Takva ljubav se ne propušta. Prepustite se lepim osećanjima koja vas spajaju.

Zdravlje

Povedite računa o leđima i kičmi. Ukočenost vam stvara manja otežanja i tegobe, pa se potrudite da ne opterećujete svoja leđa nekim teškim teretom ili velikim naporom.

BLIZANCI

Posao

Ukoliko planirate pokretanje privatnog posla, današnji dan je veoma povoljan za to. Možete da očekujete generalno povoljnu atmosferu za početak bilo kakvih novih projekata.

Ljubav

Oni koji su u braku imaju jako lepe odnose sa emotivnim partnerom. Ako ste slobodni, očekuje vas kontakt sa nekim od bivših. Moguće je da ćete se pomiriti.

Zdravlje

Manji bolovi u stomaku vam stvaraju smetnje, pa sa te strane možete da očekujete neki vid problema. Pred vama je period u kojem generalno treba da pazite na zdravlje i ishranu.

RAK

Posao

Očekuje vas veoma važan poslovni razgovor. Moguće je potpisivanje ugovora koji će poboljšati vaš poslovni status. Pred vama je dan u kojem ćete postići nešto novo.

Ljubav

Komunikacija sa voljenom osobom je veoma interesantna. Zajedno planirate neke veoma lepe poduhvate. Možete da se nadate dobroj atmosferi na ovom planu u svakom slučaju.

Zdravlje

Manji problemi sa disajnim putevima su naglašeni kod vas. Moguća je i prolazna kijavica ili prehlada. Utopljavajte se jer vam hladnoća sada posebno smeta i osetljiviji ste nego pre.

LAV

Posao

Potrudite se da napravite što bolju organizaciju na svom polju finansija. Isplatiće vam se ako uvedete malo reda. Važno je da sami sebi sve uredite onako kako vama odgovara.

Ljubav

Voljena osoba je tu za vas u svakoj prilici, pa čak i ako je potrebno da vam pruži pomoć i podršku na polju posla. Imaćete mogućnost da se zajedno pokretene oko nekih projekata.

Zdravlje

Redovnije jedite. Važno je da unosite dovoljno hranljivih materija i da se ne forsirate i ne iscrpljujete bilo kakvim rigoroznim dijetama. Osluškujte potrebe svog organizma.

DEVICA

Posao

Pred vama su sudbinska dešavanja kada je u pitanju vaše polje karijere. Možete da očekujete veliki uspeh u budućnosti. Otvoriće vam se nove mogućnosti koje ne očekujete.

Ljubav

Veoma ste emotivni i jako vam je važno da tačno znate na čemu ste sa trenutnim partnerom. Želite stabilnost. Posvećeni ste ostvarenju emotivnog sklada i harmonije.

Zdravlje

Moguća je glavobolja. S vremena na vreme ste preopterećeni obavezama, pa vas i umor sustiže. Neophodno vam je da izdvojite više vremena za san i oporavak od obaveza.

VAGA

Posao

Očekuje vas prilično opušten dan. Nećete imati velike promene na polju posla. Povoljan je period za umetnike. Novi nalet inspiracije vam dolazi i bićete zadovoljni svojim postignućima.

Ljubav

Dopada vam se jedna osoba koja deluje nekako stidljivo i povučeno. Moguće je da ćete pokušati da joj se približite na način na koji vama to najviše odgovara, sa stilom.

Zdravlje

Problemi sa nesanicom su mogući. Kao da ne možete da se oslobodite neke napetosti koju osećate već duži vremenski period. Pronađite način da se relaksirate.

ŠKORPIJA

Posao

Ukoliko se bavite nekim poslom koji je povezan sa stvaranjem, kreacijama i u kom je potrebna inventivnost- imaćete velikog uspeha. Pred vama je povoljan period za inovacije.

Ljubav

Uživate u prijateljskom i opuštenom odnosu sa osobom koja vam se dopada. Ne žuri vam se da uđete u vezu. Spremni ste da se posvetite flertu i postepenom upoznavanju.

Zdravlje

Odlično se osećate! Na polju zdravlja ne biste trebali da ocekujete bilo kakve probleme. Sve vam ide nekako od ruke i zadovoljni ste svojim životom generalno.

STRELAC

Posao

Očekuju vas značajne pohvale od strane nadređenih. Možete da očekujete neku novu poslovnu ponudu. Pred vama je faza u kojoj ćete proširiti svoje vidike na ovom polju.

Ljubav

Dopada vam se jedna osoba koju srećete u zvaničnom, javnom okruženju i sa kojom možete imati ozbiljnu vezu. Ukoliko već imate partnera odnos sa njim je jako dobar i stabilan.

Zdravlje

Prijao bi vam odlazak u saunu ili neki vid relaksacije. Potrebno vam je da se malo izmestite iz svog uobicajenog okruzenja i da date sebi priliku da se opustite, da napunite svoje baterije.

JARAC

Posao

Možete da se nadate veoma pozitivnom razrešenju na polju suda. Očekuju vas važna dešavanja na ovom planu. Ukoliko se bavite bilo kakvom papirologijom, sve vam ide u korist.

Ljubav

Prija vam vaša sloboda i uživate u svakom trenutku svog života. Ne čeznete za novim dešavanjima na ljubavnom planu. Spremni ste da se neko vreme posvetite samo sebi i svojim potrebama.

Zdravlje

Možete da očekujete dobru situaciju. Nema naglašenih smetnji kod vas. Imate sasvim dovoljno energije da sve svoje planove sprovedete u delo i svesni ste svojih mogućnosti.

VODOLIJA

Posao

Pred vama je prilika da značajno poboljšate svoju finansijsku situaciju. Moguće je da ćete uskoro dobiti neko nasledstvo. U svakom slučaju, kolo sreće se okreće u vašu korist.

Ljubav

Dolazi vam zanimljiva situacija sa jednom zauzetom osobom. Ipak, verovatno sve ostaje samo na flertu. Niste baš spremni za tajna viđanja, želite nešto stabilnijeg tipa.

Zdravlje

Mogući su manji problemi sa urinarnim traktom. Povedite računa ako primetite bilo kakve tegobe, javite se svom lekaru. Generalno se pazite u narednoj fazi jer ste podložni problemima.

RIBE

Posao

Ukoliko ste bez posla, tokom današnjeg dana biste mogli da regulišete svoj status lakše nego što mislite. Možete da očekujete neke preokrete koji će vam doneti bolju situaciju.

Ljubav

Veoma je povoljan trenutak za sklapanje braka, ulazak u ozbiljnu vezu ili za veridbu! Pred vama je period važnih ljubavnih promena i možete da se nadate ispunjenju svojih želja.

Zdravlje

Povedite računa o svojim bubrezima koji mogu biti veoma osetljivi. Konsultujte se sa lekarom oko toga kako treba da regulišete unos tečnosti. Važno je da se čuvate.

Izvor: Alo.rs
Foto: Twitter/glasregije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter