Izvor:
17.01.2018 u 03:53
0

ONI IMAJU SVE: Ovaj horoskopski znak poseduje najveću božansku naklonost! (foto)

To je vatreni znak koji simboliše daljine, putovanja, kosmopolitski duh i visoka moralna načela!

Planeta koji vlada ovim znakom je Jupiter. Tamo gde se on nađe u našoj natalnoj karti, tu imamo sreće. Ovaj horoskopski znak kao i planeta vladar predstavljaju moć, uspeh, uživanje, pomoć Boga na dlanu. Onda kada se najmanje nadate, Božja ruka se spusti na vasi izbavljenje dođe.

Pričamo o Strelcu!

To je vatreni znak koji simboliše daljine, putovanja, kosmopolitski duh i visoka moralna načela. Njegovi pripadnici su energični, otvoreni i nesputani, ne drže do konvencija i ne ostaju pored partnera kog više ne vole.

To su pustolovi bez stalne adrese, svetski putnici i istraživači, ljubavnici, putopisci, sportisti i diplomate. Dvostruke su prirode; privlači ih sve što uzvišava duh i godi telu, mogu biti i askete i najveći hedonisti. Imaju velike apetite, žele toliko toga da nauče i isprobaju …

Bez mnogo razmišljanja upuštaju se u ljubavnu avanturu, opasan sportski poduhvat ili rizičan posao. U duši su kockari; mogu sve staviti na kocku samo u jednoj sekundi!

Stil
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter