Izvor:
24.01.2018 u 04:47
0

Kako da se izborite sa retrogradnom Venerom: Izbegavajte ovu stvar ako vam treba novac!

Čuli smo sva moguća upozorenja da je retrogradni Merkur prava noćna mora, ali on nije jedina planeta koja se kreće retrogradno.

Planeta koja izaziva buru kada krene retrogradnim hodom je i Venera, čiji će uticaj osetiti svi bez obzira na horoskopski znak kojem pripadaju.

Venera je planeta ljubavi, privlačnosti i novca, ali i našeg ukusa i verovanja u vrednost stvari i ljudikoji nas okružuju.

Kada je neka planeta retrogradna ona nam zapravo daje mogućnost da bacimo pogled na nezavršene poslove koje imamo i da malo pritegnemo uzde, ali nije vreme ni za kakve radikalne promene. Kada se retrogradni period završi možda vam se rezultati promena neće dopasti.

Svakih 18 meseci Venera je retrogradna i to traje 40 dana. Poslednji put kada je bila retrogradna je mart 2017. godine što znači da će sledeći put biti u ovakvoj poziciji krajem 2018. godine, tačnije od 5. oktobra, piše Your Tango. Kako biste preživeli ovaj turbulentni period morate da ispoštujete neka pravila ponašanja.

Nemojte preispitivati vašu istoriju ljubavi

U ovom periodu bićete skloni da analizirate šta je to sve vaš bivši partner uradio dobro i vapićete za zaključkom veze. Iako je teško pozitivno gledati na bivše veze bez da se plamen opet probudi, nemojte to da radite sebi.

Dajte sebi malo oduška

Sada će nam svi biti dosadni i naporni, posebno oni najbliži i najdraži. Bićemo više iritirani, ali u isto vreme i zahtevniji. Opustite se i priuštite sebi neki spa tretman.

Posmatrajte vašu trenutnu vezu blagim, ali iskrenim očima

Karakteristično za ovaj period je da sve stare mučne ljubavne stvari izađu na videlo. Sada je vreme da pustite osećanja da isplivaju na površinu, a ukoliko vam partner ne ispunjava želje vrlo je verovatno da mu ih niste ni saopštili.

Pažljivo s novcem

Nije dobro počinjati bilo kakav posao, ulagati u nove stvari, kupovati nešto veliko ili trošiti na gluposti dok ovakva Venera kontroliše novac i finansijske aktivnosti. Bićete vođeni više emocijama nego razumom kada je potrošnja iracionalna.

Ne eksperimentišite sa vašim izgledom

Venera upravlja lepotom i ukusom, a ovo nije vreme za promenu boje kose, plastične operacije jer ćete biti manje objektivni.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter