Izvor:
04.02.2018 u 13:35
0

HOROSKOP OTKRIVA: Oni su gadljivi na san, evo i zašto!

Spavanje je jako važno kako za zdravlje tako i za lepotu.

Ukoliko imate problema sa spavanjem i osećate se jako neispavano, proverite da li pripadate nekom od sledećih horoskopskih znakova.

Ukoliko imate problema sa spavanjem, a inače nemate razloga za zabrinutost, onda je sve to možda tako prirodno i u skladu sa vašim horoskopskim znakom. Neki pripadnici Zodijaka spavaju više nego ostali, a ovo je lista onih koji najmanje spavaju.

Ovan

Spavanje sigurno ne puni njihove baterije, a uvek se pitamo odakle im snage za sve. Oni su onaj tip ljudi za koje važi "spavaću kad umrem".

Strelac

On nikako ne želi da nešto propusti spavajući i neće dozvoliti da im nešto stane na put ispunjenju onoga što su zacrtali.

Vodolija

Ne spavaju dovoljno ni kad to mogu, a stalno smišljaju nove načine kako da ostanu što duže budni. Ustaju jako rano ujutru. Vodolija se bori protiv spavanja onoliko koliko se neko bori protiv starenja.

Blizanci

Oni uspevaju da spavaju osam sati, ali u prekidima. Vole da spavaju, ali im pažnju često okupira nešto drugo pa se oni na to fokusiraju i žrtvuju odmor.

Vaga

Ukoliko se Vaga dovoljno ne naspava ona ne može da funkcioniše kako treba. Ako se ne naspava jedno veče, onda to mora da nadoknadi sledeće.

Devica

Iako vole da spavaju, njima nij eizvodljivo da blokiraju mozak i ne razmišlajju ni o čemu pre spavanja, piše PopSugar. Kada jednom njihova budnost tokom noći počne da ih zabrinjava, naći će način da ree sve probleme i pomognu sebi.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter