Izvor:
11.02.2018 u 20:54
0

ASTRO PROGNOZA: Uspeh je zagarantovan u 2018. godini ovim horoskopskim znacima! (foto)

Za neke će ovo biti godina totalnih promena!

Oni uspevaju u romantičnoj sferi, porodičnom životu, poslu. Međutim, ovo nije samo njihova zasluga. Svake godine se zvezde i planete konvergiraju na poseban način i nekome donosu uspeh, dok drugima stvaraju komplikovane situacije u raznim sferama života.

Dakle, evo koji znaci Zodijaka mogu očekivati veliki uspeh u karijeri u 2018. godini.

Ovan

Ovna očekuju dve uspešne godine za biznis. Saturn će ostati dve godine i šest meseci u znaku Jarca u 10. kući koja je povezana sa nagradama i dostignućima. To znači da će vaša pažnja biti usredsređena na to šta želite da postignete.

Razumećete da ne treba gubiti vreme i čekati na uspeh, a 2018. i 2019. godine ćete se približiti svojim krajnjim ciljevima. Budite spremni da se popnete na merdevine karijere čak i ako vaš ljubavni život malo trpi zbog ovoga.

Strelac

Saturn se nalazi u vašoj drugoj kući koja je poznata kao planeta discipline, ali i poklona koje ćete dobiti iz naučenih lekcija. Počećete godinu pregledajući svoj budžet, ali ćete dobiti prednost pronalaženja izvora dodatnog prihoda sa strane.

Ove godine ćete primeniti praktičniji pristup novcu i imovini. Naučićete nove načine da efikasno iskoristite svoja sredstva za dodatne prihode, a postoji šansa da ćete tako dobiti finansijsku slobodu koristeći ono što već imate.

Ribe

Saturn je upravo napustio vašu 10. kuću slave i počasti, a ogroman napredak koji ste napravili u izgradnji svog ugleda u svojoj karijeri sada će se isplatiti. Možda ćete osećati da će početak godine biti malo spor, ali u drugom kvartalu ove godine, oko aprila, događaji će se vrlo brzo odvijati.

Fokusirajte se na projekte koji su vam zaista važni i ne brinite za trivijalne stvari. Ove godine ljudi će se interesovati za vas i otvoriće se mogućnosti za neke nove saradnje. Pratite svoj san i budite ono što želite!

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter