Tri horoskopska znaka koja najgore reaguju na prevaru: ONI NIKAD NE PRAŠTAJU! (foto)

 

Neki horoskopski znakovi prevaru će prihvatiti smireno i jednostavno, na dostojanstven način prekinuti kontakt s osobom koja im je bila neverna, a nekima dostojanstvene i smirene reakcije jednostavno ne padaju na pamet.

Ovi horoskopski znakovi će podići najviše prašine ako se neko usudi da ih prevari!

Ovan

Ovnovi će veoma teško pregaziti sopstveni ponos, a ako saznaju da ih je neko prevario, upravo će zbog svog ponosa početi da planiraju osvetu - u tišini, naravno, a jednom kad krenu u osvetničko ponašanje, prave haos svuda oko sebe.

Lav

Ako sazna za prevaru, Lav istog trenutka pakuje stvari i napušta osobu koja mu je bila neverna. Tad kreće drama i nemilosrdno ponašanje, ali će Lav itekako čuvati svoju intimu od očiju javnosti. Lavovi ne vole da drugi znaju da imaju problema u vezi, zato će sve odraditi dovoljno tiho da drugi ne čuju, ali i dovoljno glasno da čuje ko treba.

 

 

Škorpija

Ako prevarite Škorpiju, bolje je da odmah priznate sami jer ako sazna od nekog drugog, čeka vas jako otrovan period u životu.

Strelac

Osobe u ovom znaku trude se da drže sve konce u svom životu, a ako saznaju da nešto nije kako treba, doslovno izgube razum. Prevara je jedna od situacija u kojem za Strelca zdrav razum u potpunosti nestaje.

Srbija danas
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost