NE NASEDAJTE NA NJIHOVU PRIČU: Oni važe za najveće manipulatore horoskopa!

 

Nećete odoleti njihovom šarmu, ali vodite računa da ne nasednete uvek na njihovu priču.

Pazite se ovih znakova ako ste s njima u nekoj bliskoj interakciji jer mogu biti veoma šarmantni i slatkorečivi, a u suštini su veoma opasni.

Blizanci

Ne verujte im nijednu reč koju vam kažu, ili bar sve što kažu uzmite s ogromnom rezervom. Blizanci vrlo često stvarno veruju u iskrenost svojih namera, ali problem je u tome što se brzo predomisle.

Rak

Znaju tačno šta da kažu i sa kolikom količinom emocija. Rakovi vole da dobiju ono što žele, a nema toga šta neće učiniti da bi došli do svog cilja, ma koliko on kratkoročan bio. Apsolutni su majstori u manipulisanju rečima - i suzama.

Lav

Lavovi su narcisoidni, a samim tim i uvereni da svi žele baš ono što i sami žele. Zbog toga će pokušati da izmanipulišu osobu da radi isključivo ono što se njima radi i uveravati ih da su tuđe ideje jednostavno lošije. 

Vodolija

Obožavaju da gledaju kako se neko zaljubljuje u njih, a jednom kad su postigli to što su hteli, gube interes i traže novu zanimaciju. Ako usput primete da gubite interes, manipulacijom će vas lako vratiti na "pravi" put.

Srbija danas
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost