Izvor:
01.03.2018 u 21:50
0

HOROSKOP OTKRIVA: Ova tri znaka vas nikada neće izneveriti!

Blizanci

Pripadnici ovog znaka su veliki humanitarci, imaju ogromno srce i trenutno će se sažaliti nad onima koji su u goroj situaciji nego oni sami. Ne samo to, oni zdušno apeluju i na sve druge da im se pomaže, a kao nagrada im je dovoljna satisfakcija da su učinili dobro delo. Zalažu se da svako ima pravo na svoj izbor i slobodnu volju i to brane do poslednjeg daha.

Rak

Rak je prvi koga će srce zaboleti ako vidi malu decu, pse, starije – bilo koga slabijeg i ugroženog kome je teško. Doživeće to lično, a spremni su svima da pruže puno ljubavi i podrške. Ipak, taj njihov altruizam ima čvrste granice – ako naslute da tuđa ljudska prava ugrožavaju njihove članove porodice – od emotivnih liberala pretvoriće se u tradicionaliste i radikale u njihovoj zaštiti.

Strelac

Ako je neko junak ko će spasiti dan, makar to značilo moguće žrtvovanje svog života za potpunog neznanca, možete biti sigurni da će Strelac biti prvi u redu. Pripadnici ovog znaka veliki su legalisti, liberalni su i smatraju kako svima treba pomoći jer je to čast i dužnost svakog ljudskog bića. Ukratko – superheroji bez maski.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Pixabay

Izvor: Kolektiv.me
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter