Izvor:
26.04.2018 u 20:48
0

ZEVEZDE ZNAJU ISTINU: Osobe u ovom znaku imaju najveće srce! (foto)

Ona ima najlepši osmeh, isijava samouverenost, privlačna je i tvrdoglava, za nju je ljubav smisao života. Niko drugi nema takvo srce, kao što ima žena rođena u znaku Lava.

U vezi je nezavisna i snažna. Lavica želi partnera s kojim deli te osobine. Ne treba joj neko ko će se brinuti o njoj, već muškarac koji je dovoljno siguran u sebe i koji će joj dozvoliti da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi. U vezi voli da je uvek puno zabave i dinamike, rutinu ne podnosi.

Kada je u pitanju prijateljstvo, Lavica kao magnet privlači ljude oko sebe, a njeni prijatelji neretko su i njeni "obožavaoci".Velikodušna Lavica svojim prijateljima voli da ugađa i mnogima je najbolja prijateljica.

Kada je reč o izgledu, Lavicu odlikuju gusta neukrotiva kosa poput lavlje grive, izražajne crte lica, velike, tople oči, široko čelo i prćast nos. Najviše je ponosna na svoju kosu koja je obično plave ili crvene boje.

Viša je ima duge noge, duži struk, elegantnu i vrlo čvrstu muskulaturu i kraljevskog držanja, prava lavica. Uvek deluje ugledno, ponosno i uravnoteženo.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter