Izvor:
29.04.2018 u 20:43
0

HOROSKOP OTKRIVA: Jedan znak će dobiti životnu priliku iz snova!

Drage Ribe, ako ste dugo usamljeni, zvezde su večeras samo za vas pripremile najlepše romantično iznenađenje. Iako se niste nadali da će se uskoro u vaš život useliti ljubav, budite srećni i nemojte da propustite priliku za sreću. Jedna osoba iz kruga prijatelja uradiće sve kako bi privukla vašu pažnju. Prepustite se osećanjima, ne razmišljajte o tome šta će reći okruženje, jer nekad je kombinacija ljubavi i prijateljstva odličan početak da se rodi ljubav koja može da traje celi život.

Na poslu vas pokreće pozitivna atmosfera, a najviše će uspeha postići Ribe koje rade u timu. Moguće je da ćete dobiti poslovnu ponudu koja obećava veliku zaradu, ali zahtijeva i dosta odricanja. Ako ste neodlučni, potražite savet od dobrog prijatelja ili porodice.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/SensaSlo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter