Izvor:
25.09.2018 u 06:24
0

NEUHVATLJIVI ZNACI ZODIJAKA: Nisu ni za vezu, a kamoli za brak!

Sa njima je jako teško održati vezu. O braku i ne razmišljajte. Situacija je ista i za muške i za ženske pripadnike ovih znakova.

Strelac

Strelčevi su najveće lutalice horoskopa. Njih ne drži mesto, a ni samo jedan partner. Čim primete da želite da ih vežete uz sebe, nestaće iz vašeg života. Ako zaista želite dugu vezu sa Strelcem, moraćete da pretrpite dosta toga i da na neverstvo gledate kroz prste.

Vodolija

Vodolija je stalno u potrazi za avanturom. Na prvi nagoveštaj dosade u vezi oni će bez ustezanja ući u paralelnu vezu i održavati takav odnos sve dok ih ne razotkrijete. A kako Vodolije odlično manipulišu i vrdaju.

Lav

Egocentrični Lav će uživati u vezi, pa čak i braku sa vama, sve dok mu pružate dužnu pažnju i to bez prestanka i pauze. Kada to zaboravite on traži novu publiku.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/Prijedor24h

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter