KO BI REKAO? Mislite da su oni savršeni partneri, a horoskop tvrdi suprotno!

 

Proverite da li je vaš partner pravi izbor za ozbiljnu vezu ili samo gubite vreme i dobijate kilograme.

Ovan

Vernost: Ako u njegovoj glavi to nije to, istog trenutka će da te prevari. Ne interesuje ga mnogo što to nije ok. Ali, ako se istinski zaljubi, (što nema šanse ukoliko niste fantastični), Ovan voli svim svojim srcem.

prevaraLjubomora i komplikovanost: 75%

Bik:

Vernost: Vole sigurnost i sreću koju im donosi čvrsta i stabilna veza. Pogotovo ako im je partnerka puna para. Javno, nisu skloni prevarama i verni su partneri, a u realnosti non stop maštaju o nekom drugom. Fizičko iskušenje im nije preteran problem, pa će mu se sigurno odupreti u realnosti, ali će sutra ceo dan da maštaju kako bi bilo da su ipak prevarili. Ako vam ovo ne smeta onda nemate o čemu da brinete.

Ljubomora i komplikovanost: 65%

Blizanci

Vernost: Iako možda žele da budu verni i odani, oni to ne umeju. Voleće vas neko vreme, a onda će sve nestati! Nakon nekoliko meseci, smuvaće se sa vašom prijateljicom. Ako nisu u ozbiljnoj vezi obožavaju da flertuju i da se muvaju, čak i kada neće da vam daju, oni će vas ložiti i folirati. Kada se istinski zaljube, Blizanci se trude da udovolje partneru i da budu verni, ali samo sebi. Ipak, dobri su za avanture i seks pod uticajem alkohola. E, da ima i pametnih ljudi u ovom znaku…
 

Ljubomora: 25% jer ih nije briga baš za vas, a komplikovanost, bogami 89%

Srbija danas
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vesti



Podeli novost