Izvor:
24.05.2018 u 12:56
0

HOROSKOP ZA 24. MAJ: Bikovi danas poletni i pozitivni, Vage idu na putovanje sa partnerom!

Ovan

Mogući su neki problemi koji se tiču posla. Nemojte prenositi nervozu na partnera. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla. Moguć je problem sa pritiskom.

Bik

Dobro se osećate danas, poletni ste i pozitivni. Posvetite više pažnje i vremena partneru. Slobodni, vreme je za zabavu i izlaske. Ne konzumirajte previše poroke, izbegavajte sve što može da Vam smeta.

Blizanci

Usporite malo, ne pravite sebi preveliki pritisak zbog posla. Danas nema razloga za brigu sve je kako treba u ljubavnim odnosima. Slobodni, Vi ćete biti skloni flertu.

POVEZANE VESTI

Nedeljni horoskopMesečni horoskopGodišnji horoskop

Rak

Neka dokumenta ili rešenja koja čekate odavno možete sada dobiti. Imajte strpljenja za saradnike. Moguć je kraći put, ali bi bilo dobro da to ne bude na uštrb posla i obaveza.

Rak

Budite vredni i agilni na poslu. Danas je idealan dan za bitne dogovore. Pomalo ćete biti osetljivi i nećete želeti da se previše družite, pa provedite vreme kod kuće i odmarajte više posle posla.

Lav

Priliv novca je očekivan i bićete prilično zadovoljni uspehom na poslu. Emotivno ste stabilni i prija Vam ljubav više nego inače. Ako ste slobodni, dajte šansu osobi koja se odavno trudi oko Vas.

Devica

Prilično ste napeti danas i ne želite da viđate druge ljude. Ostanite kod kuće i provedite vreme sa porodicom. Posao Vas opterećuje pa je sve drugo nebitno.

Vaga

Dopada vam se osoba koja ne živi u Vašem gradu, pa smislite način kako da dođete do nje. Zauzeti, idite sa partnerom na kraće putovanje. Ove nedelje bi trebalo da napravite plan rada i da ga se držite.

Škorpija

Trebalo bi da se bavite više sportom. Morate biti aktivniji. Posao Vas previše iscrpljuje, ali to ne znači da treba da izvdojite vreme za privatni život, partnera i porodicu.

Strelac

Energični ste i sjajno se osećate. Dajte svoj maksimum na poslu. Izdvojite neko vreme da idete na neko mesto gde možete da se opustite i rasteretite.

Jarac

Napeti ste zbog novca. Danas je dan za štednju. Platite račune na vreme. Moguća je avantura, a flert je siguran.

Vodolija

Pravite kompromis sa kolegama. Dobro se osećate. Potrudite se da se ne zamerate partneru ako Vas opterećuju neki problemi na poslu.

Ribe

Obaveze moraju da Vam budu na prvom mestu. Pazite ipak da ne zapostavite svoje zdravlje. Moguć je problem sa glavoboljom.

Mondo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter