Izvor:
24.05.2018 u 13:40
0

GLAVNI KAZANOVA: Ovi horoskopski znakovi su najbolji ljubavnici u celom Zodijaku!

Saznajte u kom horoskopskom znaku su najveći zavodnici i najbolji ljubavnici i kako da ih osvojite.

Strelac

Po prirodi zaigran i detinjast, Strelac uvek ostaje mlad u srcu i otvoren za eksperimente u krevetu. Zbog takve naravi, često su izuzetno strastveni prema jednoj osobi, ali ubrzo dobiju potrebu za novim avanturama. Za one koji žele kratku i zabavnu avanturu, Strielčevi su odličan izbor, a oni koji žele vezu mogu ih smatrati pomalo zločestim horoskopskim znakom.

Kako ga zavesti?

Oni vole nežne dodire po struku, bokovima i butinama. Svoju veselost i smisao za humor primetiće i kod drugih. Ako želite da smuvate jednog Strelca, predlažemo da napadnete jako i iznenada. Nema tog Strelca koji će braniti ako pokušate da ga poljubite!

Rak

Kao najemotivnijem i najosetljivijem znaku zodijaka, Raku treba nežan dodir i duboka emocionalna povezanost sa svojim partnerom. Cene brižnost i primetiće ako činite dobra dela drugima. Predani su ljubavnici, a seks sa njima je odličan jer oni uživaju u istraživanju….ali ako izneverite njihovo poverenje spremni su na žestoku osvetu.

Kako ga zavesti?

Rak se može najbolje zavesti romatničnom ali spontanim zavođenjem u opuštenoj atmosferi. Posebno će im se dopasti devojka koja pleni inteligencijom i nastupa iskreno i bez foliranja. Zanimljivo je to da će ih pre privući devojke u sportskom izdanju, patikama i atletskim majicama koje diskretno nagoveštavaju zgodno telo, nego nafurana ženska u skupim krpicama i štiklama.

Škorpija

Najseksualniji od svih horoskopskih znakova zodijaka. Škorpiji nije strana manipulacija i iskorišćavanje drugih u cilju zadovoljavanja njihovih monstruoznih seksualnih apetita. Imaju hipnotičku privlačnosta u fizičkom smislu su odlični u krevetu. Jedini problem može biti njihova nesposobnost da spoje emocije u celu priču. Ali, ko zna…možda se baš vama prosreći.

Kako ga zavesti?

Škorpiju je izuzetno teško zavesti, obzirom da su zbog svog šarma i manipulativnih sklonosti navikli da sami budu zavodnici… Ipak, velike šanse imate ukoliko je vas “plen” osetljiv na dobru kapljicu. Uz koju čašicu više, njihove barijere popuštaju i možda, samo možda imate šansu da se predstavite u svom najboljem svetlu. Naravno, moraćete stalno da pazite šta ćete izgovoriti, jer ako slučajno lupite neku glupost, šutnuće vas kao zarđalu limenku.

Riba

Ovaj horoskopski znak pružiće vam puno zadovoljstva u fizičkom smislu. Ribe vole da udovoljavaju i najsrećnije su kad su svi oko njih srećni. Kad upoznaju ljubav svog života, nema problema koji neće želeti da reše pomirdbenim seksom.

Kako ga zavesti?

Oni vole agresivniji pristup i ne vole da učestvuju u zavodničkim igrama, tako da budite odvažni kad im pristupite.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter