Izvor:
01.06.2018 u 12:33
0

HOROSKOP ZA 1. JUN: Ovnove očekuje poslovni uspeh, Vodolije bude strast u vezi!

Ovan

Idealan je dan za posao, možete da očekujete uspeh. Bitno je da sve odradite na vreme. Potrudite se da ne pokazujete saradnicima nervozu i držite se plana rada danas.

Bik

Ako se bavite trgovinom, danas će sve biti kako treba. Nemojte da uključujete emocije u posao. Idite na neko kraće putovanje sa prijateljima ili partnerom.

Blizanci

Danas budite romantični, to će poboljšati odnos sa partnerom. Slobodni, imate dosta poziva za izlaske, ne odbijajte ih. Potrebno je da izdvojite neko vreme za privatni život.

Rak

Drugi mogu biti od pomoći u svemu što radite. Moguć je priliv novca. Pred Vama je uspešan dan. Bitno je samo da ništa ne odlažete i da brzo delate.

Lav

Nemojte da budete koncentrisani samo na sebe, tako ćete oterati osobu kojoj se dopadate duže vreme. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog obaveza. Nije Vam do posla, ali zato treba da postavite prioritete. Odradite samo ono što morate.

Devica

Budite iskreni prema partneru. Komunikacija koja se može poboljšati danas će ojačati Vaš odnos. Dajte svoj maksimum na poslu, ali ne radite ništa što odstupa od plana rada.

Vaga

Izbegavajte rasprave sa bliskim ljudima. Bolje bi bilo da se posvetite poslu, obavezama i da više vremena provedete van kuće. Imate previše ideja i rasejani ste. Bilo bi dobro da se držite rasporeda da biste sve stigli.

Škorpija

Danas je moguće kraće putovanje. Bilo bi dobro da se bavite birokratijom, računima ili da završite započete obaveze. Pazite se u saobraćaju. Moguć je problem sa telefonom ili automobilom, pa sve proverite pre nego što krenete negde.

Strelac

Moguć je flert sa nekom osobom koja nije iz Vašeg mesta. Ne ugrožavajte svoju vezu ako ste zauzeti. Moguć je priliv novca i danas, bićete prezadovoljni uspehom na poslu.

Jarac

Pomalo ste neorganizovani, jer se ne osećate baš najbolje. To će primetiti osobe iz Vašeg okruženja. Potrebno je da se bolje organizujete i da se fokusirate na sebe.

Vodolija

Probudite strast u vezi. Danas Vam je potrebno više aktivnosti. Ako ste slobodni, idite sa prijateljima na neko novo mesto, pa možete upoznati preko njih neku novu zanimljivu osobu. Odradite samo prioritetne obaveze, zato što danas nije idelan dan za nove projekte.

Ribe

Danas imate dosta planova i ideja. Želite da konačno završite sve što ste započeli, ali Vam je potrebna pomoć drugih ljudi. Ukoliko imat privatne probleme, obratite se prijatelju, biće Vam dobra podrška i možete dobiti koristan savet.

Mondo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter