Izvor:
01.06.2018 u 13:10
0

ONE SU PRAVI IZAZOV: Ove žene su najveći lideri horoskopa!

Pripadnice ovog znaka krasi lepa koža, duboko usađene i istaknute oči i jagodice. Njihov je moto "pokreni se" i poznate su po svom entuzijazmu i želji za akcijom. Često su "predvodnice krda", zauzimaju se za prava drugih i harizmatične su. Verovatno ste pretpostavili na osnovu karakteristika da je reč o ženi u znaku Ovna.

Neustrašivi i prirodni vođa, rođena da bude na čelu, zbog čega je i prvi znak zodijaka – žena Ovan svojom energijom, harizmom i dinamičnošću u stanju je da zaseni sve ostale znakove.

Uvek se raduje novim izazovima pa je tipiča žena Ovan ranoranilac koji jedva čeka da započne novi dan i vidi šta će joj on doneti. Ipak, zbog svoje nestrpljivosti sklona je da pređe na novi izazov pre nego što prethodni završi do kraja.

Jedna od vrlina ovog znaka je njihova strastvenost, pa ih drugi ili vole ili mrze.

Mana im je što nisu taktične pa je bolje da im se sklonite s puta kada ih uhvati žuta minuta. Mogu iznenaditi ljubomorom i posesivnošću, ali su iskrenog i dobrog srca.

Ipak, zbog svoje nestrpljivosti sklona je da pređe na novi izazov pre nego što prethodni završi do kraja. Večiti je i nepokolebljivi optimista, te je polje njenog interesa često borba za prava drugih kao i borba za bolju budućnost.

Zna da bude vrlo zaigrana i veliki je avanturista koji uvek gleda napred, a retko u prošlost. Kao i svi ima mana, a njene su najčešće egoističnost, prevelika tvrdoglavost i ljubomora.

U ljubavi je vrlo strastvena. Voli da preuzme inicijativu i biti ta koja će zavesti drugu stranu, a isto tako voli da je po njenom te prepiranja i svađice doživljava stimulativnim. Muškarcima je često magnet jer je doživljavaju vrlo intenzivnom i intrigantnom, a osvajanje Ovna neretko je izazov.

Kako i u ljubavi, žena Ovan i u prijateljstvu može biti poput bujice – u jednom trenutku donosi uzbuđenje i haos, a u idućem je više nema. Prijateljstva s Ovnicama često su vrlo intenzivna, i onda kada ne traju dugo, ali ona uvek ima i prijatelje za čitav život.

Ove dame definitivno ne mogu svi da prate, a oni odabrani će se osećati srećnim i polaskanim ako jedna od Ovnica krasi njihov život.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter