Izvor:
14.06.2018 u 06:03
0

HOROSKOP ZA 14. JUN: Bikovi skloni naglim promenama, Device učekuje uspeh na poslu!

OVAN

Posao

Ako ste kojim slučajem nezaposleni, možete očekivati aktivnu priču od ranije. Očekujte obećani posao od strane prijatelja koji vam obećava onoliko koliko može da vam ispuni u datom trenutku. Budite fleksibilniji ovaj put.

Ljubav

Volite jak stav kada su emocije u pitanju. Nećete razvlačiti nešto što vam u suštini nije u većoj meri potrebno.

Zdravlje

Proverite krvni pritisak.

BIK

Posao

Novac koji trenutno imate nije nešto što ste očekivali. Biće i boljih dana. Očekuje se da ćete biti dovoljno uspešni, pa da ćete konkretno sliku finansija promeniti na bolje. Očekujte veći uspeh na polju posla danas.

Ljubav

Isuviše ste angažovani na polju posla ali ne i zadovoljni onim što trenutno imate. Skloni ste naglim promenama.

Zdravlje

Povremeno meditirajte.

BLIZANCI

Posao

Bićete u prilici da dosta toga naučite, kroz jednu solidnu praksu. Volite da dominirate u društvu i umete to da iznesete na jedan pozitivan način. Pokušajte da se domognete bolje partije ovaj put jer vi to zaslužujete.

Ljubav

Isuviše ste ozbiljni u svojoj nameri. Ukoliko ste u vezi koja traje, imaćete veći pomak ovaj put. Postoji mogućnost pomirenja sa partnerom.

Zdravlje

Nesanica.

RAK

Posao

Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete biti pod manjim pritiskom. Pokušajte da se opuštate i ne bavite nebitnim stvarima, koje su samo u vašoj glavi.kako bi bili što sposobniji u radu sa ljudima.

Ljubav

Volite jednu Vodoliju koja vas još nije upoznala. Volite mačo fazon ukoliko ste muškarac. Bićete promenljivog raspoloženja.

Zdravlje

Povremena nervoza je prolaznog karaktera.

LAV

Posao

Ne morate da radite sve što stignete. Dovoljno je bar nešto rutinske prirode da dovedete u red ovaj put kroz polje posla. Imate dovoljno dobar stav koji ne morate da kvarite nepotrebnim komentarima ovaj put.

Ljubav

Raspoloženje nećete menjati kao i trend koji produžavate. Možete biti skloni veneričnim bolestima, usled nepažnje.

Zdravlje

Psihosomatski problemi prolaze.

DEVICA

Posao

Naglašeno polje karijere vam poručuje da istrajete, jer će vam se trud isplatiti. Vama ne treba puno puta ponavljati ovu rečenicu, jer ste dovoljno odgovorni na polju posla. Imate svoje i originalne ideje.

Ljubav

Vaša emotivna strana nije zadovoljavajuća i ne pokušavajte da se dovijate u lažima koje ste spremni da kažete svom partneru.

Zdravlje

Psiha vam je naglašena.

VAGA

Posao

Budite bezbrižni što se vašeg stava tiče, jer iako bude malo manje novca u dzepu vi ste neko ko je u suštini dovoljno odgovoran, pa ćete samo sopstvenim radom moći nešto više da postignete.

Ljubav

Ukoliko ste se od pre nekoliko zaljubili u jednog Lava ne pokušavajte problem da rešite povišenim tonom. Budite suzdržani od nepotrebnih komentara.

Zdravlje

Bešika vam je slaba.

ŠKORPIJA

Posao

Možda spoljni svet neće videti vašu transformaciju, koju suptilno doživljavate, ali zasigurno će uvideti kroz vaše ponašanje određenu problematiku. Bavićete se temama novca, između ostalog.

Ljubav

Ukoliko ste bili u nekoj svađi sa partnerom, imate solidne aspekte da se pomirite. Nemate nameru da se zauvek protežira bes i svađa.

Zdravlje

Pazite na višak tečnosti u organizmu.

STRELAC

Posao

Budite uvereni da ste na pravom putu, jer vas benefični aspekti dovoljno podržavaju. Ako ste kojim slučajem nezaposleni, možete očekivati nešto značajno po tom pitanju, jer imate naznačeno polje inostranstva.

Ljubav

Ukoliko osetite povremenu netrpeljivost od strane partnera to nije slučajno. Pokušajte da ispravite grešku koju ste odavno napravili.

Zdravlje

Odmarajte se.

JARAC

Posao

Vaše želje se mogu ostvriti ukoliko verujete u njih. Neko bi mogao da vam pomogne na putu do cilja, koji trenutno imate pa se slobodno otvorite na segmentu posla i pokažite ljudima šta je to što vi radite.

Ljubav

Povucite ručnu kada su u pitanju trenutni aspekti i pretenzije koje imate prema partneru. Ne pokušavajte da se izvučete ovaj put.

Zdravlje

Nemate veće probleme na ovom segmentu.

VODOLIJA

Posao

Moguće da ćete doživeti manji stres zbog novca, koji trenutno nemate. Novca će u suštini biti onoliko koliko budete kreativni. Ideje koje budete imali, nemojte ih čuvati za sebe već ih pokažite ostalim članovima kluba.

Ljubav

Ono što vi osećate prema osobi suprotnog pola je nešto što ne možete da opišete rečima. Mnogo toga može da se pročita iz vašeg pogleda.

Zdravlje

Moguća glavobolja.

RIBE

Posao

Imate dovoljno podrške od prijatelja, pa se može reći da ste jedan od znakova koji je u suštini, bogat. Niste se pretvarali da vam se ovako nešto i desi, koliko je vaša suptilna priroda privukla takvu energiju.

Ljubav

Možete se prijatno iznenaditi otvorenim stavom osobe, koja vas obožava. Oni koji su u braku biće okupirani decom i njihovim vaspitanjem.

Zdravlje

Povedite računa o imunitetu.

Besno pile
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter