SAVRŠENI ZAJEDNO: Kada se oni spoje nastaje ljubavni zanos!

 

Kada se oni spoje nastaje ljubavni zanos.

Astrolozi kažu da postoji nekoliko dobrih astro spojeva, ali da je jedan zapravo daleko bolji od svih ostalih i da gotovo ništa isti ne može da naruši.

Oni se magnestski privlače, lako stupaju u odnos i u startu znaju da su predodređeni jedno drugom. Reč je o Ribi i Strelcu.

Uprkos tome što se radi o na prvi pogled potpuno različitim osobama, jer je Riba vodeni, a Strelac vatreni znak, činjenica je da već pri prvom susretu njih dvoje znaju da su rođeni jedno za drugo. Možda poseduju drugačiju prirodu, ali su suštinski veoma slični, oboje veruju u pravu ljubav do kraja života, iskreni su i čistih emocija.

Pre nego što odgovori potvrdno na udvaranje Strelca, Riba mora da stekne određenu dozu poverenja i da se oseti sigurnom. Riba je u početku pomalo distancirana i povučena, ali zato Strelac od starta insistira na otvorenom pokazivanju simpatija i zahteva da njihov odnos što pre postane čvrst i konkretan.

Ovaj par i u seksualnom pogledu ispunjava najviše kriterijume - njihove erotske igrice su čudesne. Riba skida sve maske i stidljivost nestaje u dodiru sa iskrenim emocijama Strelca, pa postaje veoma maštovita.

Uglavnom ovaj par ne nailazi na veće probleme, no može da dođe do razmirica kada je reč o pasivnoj prirodi Ribe koja ume da smeta srčanom Strelcu. Takođe, Strelcu može da smeta to što Riba voli da ima kontrolu i plan u svim segmentima života.

Ipak, uz otvorenu komunikaciju, iskrenost i kompromise, na koje su oboje spremni, ovo lako mogu da prevaziđu, a tada njihov odnos postaje istinski neraskidiv.

Srbija danas
Foto: Arhiva 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
09:00 Bolja zemlja
10:45 TOP SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:00 Vesti
14:30 Parovi - Nedeljni ručak
16:00 Ćirilica - Repriza
17:30 Telemaster
18:20 Glamur
18:55 Upoznajte Parove
21:00 Parovi - Izbacivanje
02:30 Parovi - Live