Izvor:
23.06.2018 u 13:53
0

SAVRŠENI ZAJEDNO: Kada se oni spoje nastaje ljubavni zanos!

Kada se oni spoje nastaje ljubavni zanos.

Astrolozi kažu da postoji nekoliko dobrih astro spojeva, ali da je jedan zapravo daleko bolji od svih ostalih i da gotovo ništa isti ne može da naruši.

Oni se magnestski privlače, lako stupaju u odnos i u startu znaju da su predodređeni jedno drugom. Reč je o Ribi i Strelcu.

Uprkos tome što se radi o na prvi pogled potpuno različitim osobama, jer je Riba vodeni, a Strelac vatreni znak, činjenica je da već pri prvom susretu njih dvoje znaju da su rođeni jedno za drugo. Možda poseduju drugačiju prirodu, ali su suštinski veoma slični, oboje veruju u pravu ljubav do kraja života, iskreni su i čistih emocija.

Pre nego što odgovori potvrdno na udvaranje Strelca, Riba mora da stekne određenu dozu poverenja i da se oseti sigurnom. Riba je u početku pomalo distancirana i povučena, ali zato Strelac od starta insistira na otvorenom pokazivanju simpatija i zahteva da njihov odnos što pre postane čvrst i konkretan.

Ovaj par i u seksualnom pogledu ispunjava najviše kriterijume – njihove erotske igrice su čudesne. Riba skida sve maske i stidljivost nestaje u dodiru sa iskrenim emocijama Strelca, pa postaje veoma maštovita.

Uglavnom ovaj par ne nailazi na veće probleme, no može da dođe do razmirica kada je reč o pasivnoj prirodi Ribe koja ume da smeta srčanom Strelcu. Takođe, Strelcu može da smeta to što Riba voli da ima kontrolu i plan u svim segmentima života.

Ipak, uz otvorenu komunikaciju, iskrenost i kompromise, na koje su oboje spremni, ovo lako mogu da prevaziđu, a tada njihov odnos postaje istinski neraskidiv.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter