HOROSKOP OTKRIVA: Vaga ima skladnu figuru, a evo koji znak zavodi svojim seksi glasom!

Ovan

Vatrena osvajačica koja upečatljivom odećom (usko, jake boje, koža…) ističe snagu svoje ličnosti. Ima izražajno i zanimljivo lice, krasi je neposrednost i strastvenost.

Bik

Bik će jednom biti devojka iz komšiluka, drugi put dobro upakovan ekstrakt ženstvenosti. Karakterišu ih klasična lepota raskošne figure, posebno poprsja, i čvrst karakter.

Blizanci

Blizanac je žena sa sto lica, mladenačka, hitra, govorljiva. Krase je lepe ruke i ramena, te dečački šarm i naglašena gestikulacija. Često nose poludugu kosu, koja omogućuje transformacije od Petra Pana do vampa – prema raspoloženju.

Rak
 
Prema Račicama muškarci osećaju majčinske porive. Grudi su njihova jaka strana, a i celi im je torzo obdaren oblinama. Pojava i nastup su im naglašeno feminizirani.

Lav

Žena Lavica raspolaže opasnim oružjem, ona mane zna pretvoriti u prednosti. Ponosna i aristokratskih manira, zabacuje svoju upečatljivu frizuru, zvekeće bleštavim nakitom i sigurnim pogledom fiksira žrtvu.

Devica

Devica igra igru dobre devojčice i prigušenom seksualnošću dovodi do ludila svoje obožavaoce. Ima lepe šake i duge prste, profinjene crte lica, sklona je čipki i volanima.

Vaga

Vaga raspolaže celim arsenalom zavodničkih taktika. Najčešće je zapažena po izuzetno njegovanoj kosi posebnog sjaja, i skladnoj figuri. Znalačkom šminkom i odabranom odećom uvek privlači pažnju.

Škorpija

Škorpija je jedna od najopasnijih zavodnica Zodijaka – čak i kad nije uređena, osvaja fatalnim šarmom. Legendarni duboki pogled, seksi glas i čudna kombinacija vatre i leda koktel su koji obara s nogu.

 

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/glasregije

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost