Izvor:
25.07.2018 u 07:10
0

ISTRAŽIVANJE POKAZALO: Žene „padaju“ na pripadnike jačeg pola koji su ostavili bivše devojke!

Muškarac ima potrebu za dominacijom i zadovoljan je kada zna da je devojka pre njega bila ostavljena.

MUŠKARCI priželjkuju partnerke koje su bile ostavljene u prethodnoj vezi, dok žene "padaju" na pripadnike jačeg pola koji su ostavili bivše devojke. Tako je pokazalo istraživanje koje su sproveli naučnici sa Univerziteta u Mičigenu.

Istraživači su i objasnili ovu pojavu – muškarac ima potrebu za dominacijom i zadovoljan je kada zna da je devojka pre njega bila ostavljena. To dokazuje da ona nije previše zahtevna i da ne želi da "vlada" u odnosu. Da je bilo drugačije, ne bi mu bila privlačna.

S druge strane, dame vole kada momci prekinu vezu, a ne kada njihova partnerka kaže da je kraj, jer im je to siguran pokazatelj da neće patiti za bivšom. Ovako će svako biti na svom terenu, on će dominirati, a ona će mu se predati, jer zna da je preboleo prethodnu. Savršena ravnoteža!

Izvor: Večernje Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter