Izvor:
07.08.2018 u 13:47
0

ISTRAŽIVANJA POTVRDILA: Izmerite vaginu, ako je kao dugme, ruž ili lak za nokte uklapa se u prosek ali ako nije…!

Veličina je bitna i kod ženskog pola, a ne samo kod muškaraca. A kada su u pitanju mere i načini merenja veličine vagine, rezultati poslednjih istraživanju kažu sledeće.

Istraživanje je sprovela Bruk Mek Faden, doktorka sa Odeljenja za žensku medicinu i rekonstruktivnu hirurgiju na Univerzitetu u Ohaju.

U radu se oslonila na istraživanje iz 2000. sprovedeno na 50 žena. Proučavala je anatomiju 168 žena, starosti od 57 godina.

Koristila je iste merne tehnike kao i autori originalne studije i došla do mera vagina. Ključne su tri.

Prva je dužina spoljašnih usana koja se kreće od četiri do 11, 5 centimetara. Kod najvećeg broj žena izmerena je dužina od 8, 1 centimetra, koja se poklapa sa dužinom bočice za lak za nokte.

Vremeno se veličina spoljašnjih usana može smanjiti.

Druga mera je širina klitorisa, prosečna iznosi 1,6 centimetara, što se poklapa sa širinom dugmeta.

A treća je dužina vaginalnog kanala. U proseku ona iznosi 9,6 centimetara poput dužine karmina ili ruža za usne.

U najvećem broju slučajeva ta dužina je od 6,5 do 12,5 centimetara. Što se tiče prečnika, prosečna širina je od 2,1 do 3,5 centimetara, a ima žena kod kojih je dužina ovog parametra dva centimetra.

A vaše mere su…

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter